İşte Aboubakar gerçeği

Porto, Vincent Aboubakar ile 4 yıllık yeni bir sözleşme yapacak... Daha sonrasında ise Kara Kartal’a kiralayacak. Portekiz ekibi, Aboubakar'ın Beşiktaş'taki gelişiminden çok memnun olduğu için bu kararı aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2017 Güncelleme 02 Haziran 2017, 00:53
İşte Aboubakar gerçeği

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Aboubakar bilmecesi nihayet çözülüyor... Siyahbeyazlılar'da bu sezon kiralık forma giyen Kamerunlu golcünün sözleşmesi geçtiğimiz ay itibarıyla sona erdi. Beşiktaş oyuncudan çok memnun olduğu için onu transfer etmek istedi. Ancak Porto, 10 milyon Euro bonservis istediği için Kartal geri adım attı... Yönetim, bunun üzerine Portekiz'e gitti ve Portolu yöneticilerle bir araya geldi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Abobukar için Portekiz ekibiyle anlaşmaya vardı. Siyah- beyazlılar, tecrübeli golcüyü önümüzdeki sezon da kiralayacak. Ancak sonrasında bonservisiyle transfer etmek istediğinde ise işler zorlaşacak.

iPLER ARTIK PORTO'NUN ELiNDE OLACAK
PORTO, Aboubakar ile önümüzdeki günlerde 4 yıllık sözleşme yapmayı planlıyor. Yıldız oyuncunun yaşının genç olması ve gösterdiği performans Portekiz ekibinin yöneticilerini bir hayli etkiledi. Porto, 4 yıllık sözleşme yaptıktan sonra Aboubakar'ı tekrar Beşiktaş'a kiralayacak. Genç oyuncunun maçlarını izleyen Porto, onun Beşiktaş'taki gelişiminden çok memnun.