Ba: İman gücüyle maçlarda oruç tutuyorum

Beşiktaş'ın Senegalli futbolcusu Demba Ba, Fatih Camii avlusunda bir televizyon programının Sahur Sohbetleri yayınına konuk oldu.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2017, 00:00 Güncelleme 31 Mayıs 2017, 10:45
Ba: İman gücüyle maçlarda oruç tutuyorum

İÇİNDEKİLER



Programa Türkçe konuşarak başlayan Demba Ba, "İyiyiz, hamdolsun, elhamdülillah. Ramazan iyi gidiyor." dedi.

32 yaşındaki forvet, Beşiktaş'la bitecek olan kiralık sözleşmesi ve Galatasaray iddialarına da cevap verdi. İşte Demba Ba'nın Sahur programındaki sözleri...

"Selamlamalar, girişler, (Türkçe) bu kadarını becerebiliyorum. Gerçekten harika gidiyor. Beşiktaş'ta oynadığım ilk dönemde, bu deneyimi yaşayamamıştım. Müslüman bir ülkede Ramazan'ı yaşamak gerçekten çok farklı oluyor."



"Gol atmak benim için harika bir duygu. Mesleğimin en zor tarafı gol atmak, ben bir golcüyüm. Golcü de gollerle beslenir. Golcünün ailesi de gollerle beslenir. Ekmeğinizi böyle kazanırsınız. Bunun bir lütuf olduğunu bildiğim için Allah'a şükrediyorum. Bunu derinden hissetmek için her zaman şükrediyorum."

"Gününe bağlı ama genelde herhangi bir zorluk olmuyor. İmanın öyle bir gücü var ki o fiziksel güçten çok daha güçlü. Hacda öyle yaşta insanlar var ki, gençlerin kaldıramadığı işleri, yorulmadığı işleri yorulmaksızın yapabiliyorlar. İman, inanmak böyle bir şey."

"Galatasaray'a imza atmayacağım. Beşiktaş'ta kalacak mıyım, bakacağız."