Şampiyon Beşiktaş

Beşiktaş, Gaziantep’i Ryan Babel, Oğuzhan ve Talisca’nın (2) golleriyle mağlup etti. Bitime 1 maç kala 3. yıldızı takarak tarihinde 15. kez şampiyonluk ipini göğüsledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2017 Güncelleme 29 Mayıs 2017, 01:27
Şampiyon Beşiktaş

İÇİNDEKİLER

Ve şampiyon Beşiktaş! Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 yenen Siyah-Beyazlılar bitime 1 hafta kala Spor Toto Süper Lig'de mutlu sona ulaştı. Tarihindeki 15. şampiyonluğu elde eden Beşiktaş böylece göğsüne 3. yıldızı takmaya hak kazandı. Gaziantepspor önünde Ryan Babel, Oğuzhan ve Talisca'nın iki golüyle farklı kazanan Kara Kartal sonuna kadar hakettiği şampiyonluğa adını yazdırdı. Sezonun ilk haftasından bu yana çok etkili bir performans sergileyen, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a 10 puanın üzerinde fark atan Beşiktaş, taraftarlarına yine büyük bir mutluluk yaşattı. Siyah- Beyazlılar kıran kırana bir çekişme yaşadığı Medipol Başakşehir'in önünde şampiyonluğa ulaştı.

ASIL KUTLAMA HAFTAYA DOLMABAHÇE'DE
Geçtiğimiz sezon göreve gelen Şenol Güneş'in yönetiminde ipi göğüsleyen Beşiktaş, tecrübeli hocayla üst üste ikinci kez şampiyon oldu. Gaziantep'te tribünleri hınca hınç dolduran Siyah- Beyazlı taraftarlar bitiş düdüğünün ardından şampiyonluğun coşkusunu doyasıya yaşadı. Şenol Güneş ve futbolcular şampiyonluk turunu atarken ortaya çıkan sevinç tablosu görülmeye değerdi. Beşiktaş asıl kutlamayı ise haftaya Dolmabahçe'de yapacak.



TOPLANTIYI BASTILAR!
ŞAMPİYONLUĞUN en önemli mimarlarından biri olan Şenol Güneş'in basın toplantısı sırasında çok renkli görüntüler yaşandı. Tecrübeli hocanın konuşması sırasında futbolcular toplantıyı bastı. Güneş, "Tam size sallıyordum, geldiniz" esprisi yaptı. Futbolcular ve Güneş ardından hep beraber "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratı yaptı.

KARTAL'IN İKİ GOL MAKİNESİ
CENK Tosun 18, Vincent Aboubakar da 11 golle Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük rol oynadı. İki yıldız bitiş düdüğünün ardından şampiyonluk coşkusunu işte böyle yaşadı.

EZELİ RAKİPLERE YILDIZ GÖNDERMESİ
Beşiktaşlı futbolcular "Armamızdaki ay-yıldız, tüm yıldızlardan değerlidir" yazılı tişörtleri giyerek ezeli rakiplerine mesaj verdi.

ŞAMPİYONLUK KARTAL'A ÇOK YAKIŞTI
Beşiktaş bu sezon oynadığı futbolla şampiyonluğu anasının ak sütü gibi haketti... Avrupa'da da Türkiye'yi gururlandıran sonuçlara imza atan Siyah-Beyazlılar, Güneş yönetimindeki son iki sezonda ezeli rakiplerine karşı ligi domine etmeyi başardı.