Bu tekmeye kart yok gol ofsayt

Fener’in golünde Sow 1 metre ofsayttaydı . Onur’un bacağına basan Emenike ise cezalandırılmadı. Nijeryalı itirazdan sarı kart gördü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2017 Güncelleme 28 Mayıs 2017, 00:00
Bu tekmeye kart yok gol ofsayt

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan dünkü derbide hakem Ali Palabıyık'ın ilk yarıda verdiği kararlar büyük tepki çekti. Maçın 14. dakikasında Fenerbahçe'nin Emenike ile yaptığı atak sırasında Trabzokspor kaptanı Onur Kıvrak kalesinden çıkarak gole engel oldu. Bu sırada Emenike, Kıvrak'ın bacağına bastı. Acı içerisinde yere yığılan kaptan Onur ile Emenike arasında sözlü tartışma çıktı. Nijeryalı golcü, bu pozisyonda Onur'un üzerinden atlayabilirdi. Hakem Ali Palabıyık'ın bu pozisyonda Emenike'ye kart göstermemesi ise bordo-mavili taraftarlardan büyük tepki çekti. Pozisyonun devamında ise Emenike, Onur'a 'Konuş, konuş' şeklinde hareket yaptı. Bu pozisyondan sonra Emenike sarı kart gördü.

TOROĞLU: KÖR GÖZÜN PARMAĞINA OFSAYT
Fenerbahçe'nin 23. dakikada Moussa Sow büyük tartışma yarattı. Pozisyonun başlangıcında Hasan Ali, kaleye şutunu çekti... Onur'dan seken topu kale dibinde Sow tamamladı ve takımını öne geçirdi. Senegalli golcü Hasan Ali topa vurduğu sırada tam 1 metre 12santim ofsayttaydı. Eski hakemlerden Erman Toroğlu ve Rıdvan Dilmen de pozisyonun ofsayt olduğu görüşünde birleşti. Erman Toroğlu, "Sow'un golü kör gözün parmağına ofsayt" dedi.


Fenerbahçe'de Emenike, kaleci Onur'un üzerinden atlayacağına tecrübeli eldivenin bacağına bastı. Bu pozisyon sonrasında Onur acı içinde kaldı. Bacağında ciddi yara izi görüldü.