Bu kadroyla bu kadar!

Hollandalı hoca, “6 sol kanat, 3 sağ kanat ve 5 forvetimiz var. Hep aynı oyuncular. Başakşehir devre arasında 4 harika futbolcu transfer etti, biz kimseyi alamadık” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2017 Güncelleme 28 Mayıs 2017, 00:00
Bu kadroyla bu kadar!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye veda etmek için gün sayan teknik direktör Dick Advocaat, Trabzonspor beraberliğinin ardından flaş açıklamalar yaptı. İşte o sözler: "Doğru bir takım kurulursa, Fenerbahçe gelecek sezon şampiyonluğa oynayacaktır. 6 sol kanat, 3 sağ taraf, 5 forvetimiz var... Hep aynı oyuncular, bu iyi değil. Bu kadroyla alabileceğimiz her şeyi aldık, daha fazlası yok. Hala ligi 3. sırada bitirebiliriz. Kupada yarı final oynadık. Geçen sene Diego, Meireles, Nani gibi harika isimler vardı burada, şu anda bizim kadromuzda böyle oyuncular yok. Başakşehir devre arasında 4 harika futbolcu transfer etti, kulübeye bile katkı yaptı. Biz kimseyi alamadık."

SOSA'YI ALABİLSEK FARKLI OLABİLİRDİ
Trabzon'dan Mehmet Ekici'yi almak istedik. Ama diğer takım (Beşiktaş) onu orada tutmak için 2 milyon Euro önerdi. Bir kulübe, başka kulüpte oynamasın diye 2 milyon Euro önerirseniz, benim için tuhaftır. Devre arasında Jose Sosa ile istediğimiz Brezilyalı ve Ukraynalı oyuncuları alabilseydik farklı olurdu. Yönetim çok uğraştı ama kimse gelmek istemedi."

DERBİ KAYBETMEDEN FENER'DEN AYIRILIYOR
Dıck Advocaat yönetimindeki Fenerbahçe ligde Beşiktaş ile 2 kez berabere kaldı. Galatasaray'ı 2 kez yenerken Trabzonspor'a karşı 1 galibiyet 1 de beraberlik aldı. Kupa maçında ise Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Adanaspor maçıyla Fenerbahçe'ye veda edecek olan Advocaat, tek bir derbi mağlubiyeti bile almamış oldu.

SALİH: GENEL DURUMUMUZ BİZİ ETKİLEDİ
Salih Uçan, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu takımın genel performansından oyuncular olarak da olumsuz etkilendiklerini söyledi. Salih, 'Biz takım olarak değerlendirilmeliyiz. Şampiyonluğa oynasaydık Beşiktaş gibi, bütün oyuncular değerlenir ve daha konsantre hale gelirdi. Takım olarak bütün oyuncular etkilendi, bu sene böyle oldu. İnşallah seneye takım olarak daha düzgün olacak. Şampiyonluk kupasını yeniden buraya getirmek istiyoruz'' diye konuştu.

UNUTMAK İSTİYORUZ
Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Sow, bu sezon hiçbir şeyin iyi gitmediğini söyledi. Senegalli golcü, "Unutmak istediğimiz bir sezon. Her sezon yeni bir şanstır. Gelecek sezon farklı olmalı" ifadesini kullandı.

İYİ BİR GÖRÜNTÜ VERMEDİK
Sezon başından beri iyi bir görüntü sergileyemediklerini vurgulayan Sow, "Trabzonspor maçında da aynı durumu yaşattık" diye konuştu.