Fenerbahçe'den orta sahaya bir yıldız daha!

Yeni sezonda Fenerbahçe'nin teknik direktörlük koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman'ın transfer hamleleri yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2017, 00:00 Güncelleme 26 Mayıs 2017, 11:11
Fenerbahçe’den orta sahaya bir yıldız daha!

İÇİNDEKİLER



Başarılı orta saha oyuncusu Valbuena'nın Fenerbahçe ile anlaştığını tüm dünyaya duyuran Fransız L'Equipe gazetesi, bomba bir iddia daha ortaya attı.



Gazetenin haberine göre, sarı lacivertliler bir büyük yıldızın daha peşinde: Hatem Ben Arfa! Ancak F.Bahçe'nin bu transferde büyük rakipleri var.



Söz konusu gazete, Sevilla'dan ayrılıp Roma'da sportif direktörlük görevine başlayan Monchi'nin, Fransız yıldızı transfer etmeye çalıştığını duyururken, yarışa Milan'la birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da katıldığını iddia etti. Ayrıca Çinli kulüplerinin de Ben Arfa'nın peşinde olduğu aktarıldı.



Eğer Fenerbahçe, Ben Arfa yarışını kazanırsa orta sahasına Mehmet Ekici ve Valbuena'dan sonra ofansif gücü yüksek bir isim daha kazandırmış olacak. Fotomaç'ın ulaştığı bazı kaynaklar, sarı-lacivertlilerin Ben Arfa girişimini doğrularken, "Sadece Hatem Ben Arfa değil, Fenerbahçe'nin listesinde birçok yıldız adayı daha var" bilgisini paylaştılar.

KARTAL'A LÜKS KAÇAR
Beşiktaş'ın 30 yaşındaki oyuncu ile ilgisi ise doğrulanamadı. Orta sahada Oğuzhan ve Talisca gibi iki büyük yıldızı olan siyah-beyazlı ekip için Ben Arfa lüks kaçsa da transferde usta manevralar yapan siyah-beyazlı ekibin sürpriz bir girişimde bulunmuş olabileceği gözardı edilmiyor..