Gomis artık an meselesi

Sarı-Kırmızılılar, Gomis’e yıllık 3.6 milyon Euro, Swansea’ye de 3.7 milyon Euro teklif etti... Son dakika pürüzü olmazsa 1 haftaya imzalar atılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2017 Güncelleme 25 Mayıs 2017, 01:44
Gomis artık an meselesi

İÇİNDEKİLER

İki ay önce forvet transferi için düğmeye basan ve birçok önemli isimle temasa geçen Galatasaray en sonunda bombayı patlatıyor... Teknik direktör Igor Tudor'un Alvaro Negredo ve Mario Balotelli'yi veto etmesinin ardından Bafetimbi Gomis'e yönelen Sarı-Kırmızılılar transferi imza aşamasına getirdi. Bir süredir Fransız yıldız ve kulübü Swansea ile pazarlıklarını sürdüren Sportif Direktör Cenk Ergün'ün son görüşmede büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi. Galatasaray'ın 31 yaşındaki Gomis'e 3 yıllık sözleşme ve 3.6 milyon Euro garanti ücret teklif ettiği belirlendi. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Swansea'ye de 3.6 milyon Euro önerdiği belirlendi. Eğer son dakika pürüzü çıkmazsa 1 haftaya imzaların atılması bekleniyor.

L'EQUIPE: GALATASARAY'IN TEKLİFİ ÇOK İYİ
FRANSA'nın önde gelen gazetelerinde L'equipe de gelişmelere geniş yer verdi ve Gomis'in Galatasaray yolunda olduğunu belirtti... L'equipe, Sarı- Kırmızılı kulübün teklifinin çok cazip olduğunu belirterek, "Anlaşma çok yakın" ifadesini kullandı. Fransız yıldızın Türkiye haklarını elinde bulunduran Türk menajer Hayko Ertür, "Görüşmeler çok olumlu bir şekilde sürüyor. Gomis, Galatasaray'a sıcak bakıyor. Kısa süre içinde kesin bir sonuç alınabileceğini düşünüyorum" diye konuştu.