Obra NBA için fazla deli!

Fenerbahçe’ye şampiyonluğu getiren isimlerden Ekpe Udoh, hocası Obradovic için işte bu sözleri sarfetti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2017 Güncelleme 24 Mayıs 2017, 00:38
Obra NBA için fazla deli!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye Euroleague'de şampiyonluğu getiren isimlerden Ekpe Udoh, esprileriyle arkadaşlarının gözbebeği... Final-four'un MVP'si seçilen Udoh, hocası Obradovic için, "NBA için fazla deli" ifadelerini kullanarak şaşırttı.

HEYKELİMİ DİKSELER AĞLARIM
Tam bir kitap kurdu olan ABD'li basketbolcu, "İleride birgün heykelimi dikerlerse ağlarım" diyecek kadar da duygusal... Sarı-lacivertli takımın en değerli parçalarından biri olan Ekpe Udoh, tavırları ve samimiyetiyle de taraftarın gözbebeği... Udoh, "Sizce en iyi basketbolcu kim?" sorusuna ise, "Curry tarihin en iyisi" cevabını verdi. Fenerbahçe ile Euroleague şampiyonluğu yaşamanın hayatınının en özel anlarından biri olduğunu dile getirerek, "Profesyonel hayatımı Türkiye'de tamamlayacağım. Küçük çocukların basketbolu sevmesi için çok zaman harcayacağım" ifadelerini kullandı

GÜNEŞ GÖZLÜKLERiYLE SALONA
Euroleague şampiyonu F.Bahçe, bugün Basketbol Ligi play-off maçında TOFAŞ'ı ağırlayacak. Maç 20.30'da. F.Bahçe taraftarının bu maçta Ekpe Udoh ile özdeşleşen güneş gözlüklerinden takacağı öğrenildi. 18.30'da ise Daçka-Banvit maçı var.