Arena evi oldu

“Basketbolu çok seviyorum. İlk gün taraftara ‘Burası benim evim olacak’ sözü vermiştim. Her gün olmasa da akşam geç saatlere kadar ofisimdeyim”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2017 Güncelleme 24 Mayıs 2017, 02:02
Arena evi oldu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğunun mimarı koç Zeljko Obradovic önemli açıklamalarda bulundu. Obra, "Basketbolu çok seviyorum. Büyük bir motivasyonla sahaya çıkıyorum. İlk gün taraftara 'Burası benim evim olacak.' sözü vermiştim. Her gün olmasa da akşam geç saatlere kadar buradayım. Bütün günümü burada geçirip yemeğimi ofisimde yiyorum. Dinlenmemi de burada yapıyorum. Basketbolu çok seviyorum. Bunu hissetmediğim gün bu işi bırakırım" dedi. Esane koç, "Türkiye'nin ilk Avrupa Ligi şampiyonluğu olması önemli bir şey. Çok büyük bir kulübüz. İnanılmaz bir taraftar kitlemiz var. Bu yüzden bu şampiyonluk çok güzel ve özel oldu" diye konuştu.

SAKATLARIMIZ İYİLEŞTİ VE BAŞARDIK
Fenerbahçe'ye tarihi zaferi yaşatan Obradovic, "Avrupa şampiyonluğu yolunda en kritik dönemeç Panathinaikos maçı öncesi sakatlarımızın iyileşmesiydi... Kadromdaki 16 oyuncu da sağlıklıydı... Hep birlikte antrenman yapabildik. Bu bizim bütün sezon yapamadığımız bir şeydi. Play-off öncesi bunu yapmamızın buralara gelmemize çok büyük faydası oldu. Bunu açıkça belirtmem gerekir" ifadelerini kullandı.

MÜKEMMEL BİR TARAFTARIMIZ VAR
Sarı-Lacivertli taraftarlar ile ilgili de konuşan Obra, "Taraftarımız için tek kelime söyleyebilirim. 'Mükemmel'. Harika bir taraftar grubuna sahibiz. Gerçekten çok iyiler. Dörtlü Final'de müthiştiler. Aynı desteği lig maçlarında da bekliyoruz. Dörtlü Final'den sonra Türkiye Ligi'ne konsantre olmak bizim için çok zor olacak. Taraftarımızın desteğine her zaman minnettarız." şeklinde konuştu.

KADROMUZDA DEĞİŞİKLİK OLMAZ!
Fenerbahçe'nin koçu Obradovic, gelecek sezonla ilgli Fenerbahçe taraftarını mutlu eden bir açıklamada bulundu. Sırp çalıştırıcı, "Sezon bittikten sonra kadromuzda çok büyük bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Sezon sonu oturup kontratları inceleyeceğiz." ifadelerini kullandı.