Aşkınla coşkunla sen çok yaşa

Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe büyük zaferini çok coşkulu bir şekilde kutladı. Bağdat Caddesi’ni dolduran binlerce taraftar ellerinde meşalelerle tarihi bir başarıya imza atan oyuncuları bağrına bastı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2017 Güncelleme 23 Mayıs 2017, 01:23
Aşkınla coşkunla sen çok yaşa

İÇİNDEKİLER

Yunan ekibi Olympiakos'u yenerek Euroleague'de şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de büyük coşku yaşanıyor... Sarı-Lacivertliler dün de Bağdat Caddesi'nde taraftartarıyla buluşarak tarihi başarıyı doyasıya kutladı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda düzenlenen pasta töreni ve basın organizasyonunun ardından takım otobüsüyle yola çıkan Fenerbahçe kafilesi taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle çok zor ilerledi.

BOGDAN MEŞALEYİ YAKTI
Bağdat Caddesi'nde ise tam bir karnaval havası yaşandı. Ellerinde meşalelerle şampiyon takımı bekleyen binlerce taraftar, otobüsün gözükmesinin ardından tezahüratlara başladı. Bu sırada otobüsten dışarıya çıkan Bogdanovic'in elindeki meşaleyi yakmasıyla coşku katlandı.



TARİHİ GÜNLERDEN BİRİSİ
Gecenin geç saatlerine kadar kutlamalar devam ederken Bağdat Caddesi tarihi günlerinden birisini yaşadı. Taraftarlar "Aşkınla coşkunla sen yaşa" tezahüratıyla yeri göğü adeta inletti.

ÜSTÜ AÇIK DEĞİLSE SUNROOF VAR!
Fenerli oyuncular üstü açık otobüs arıza yapınca ilginç bir çözüm buldu. Oyuncular yeni gelen otobüsün sunroof'undan çıkarak taraftarları selamladı.



SOĞUK AMA GİRİNCE ALIŞIYORSUN
Fenerbahçeli taraftarnlardan son derece espiri paylaşımlar geldi. Kaharya, finalde Yunan takımı Olympiakos'u yenerek şampiyon olunca "Yunan'ı denize döktük' espirisinin türevleri twitterda ilk sıraya otudu. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir "Eminönü'den dönüş için vapurları hazırladık. Deniz soğuktur şimdi" paylaşımı dikkat çekti. Ayrıca ünlü isimler de sosyal medyadan attıkları mesajlarla Fenerbahçe'nin tarihe geçen başarısını doyasına kutladı.




Galatasaraylı Şahan Gökbakar ve koyu Fenerbahçeli Işın Karaca'nın şampiyonluk mesajları paylaşım rekoru kırdı


Güzel oyuncu İdil Fırat final maçının ardından Dixon ile poz verdi, ardından kupayla hatıra fotoğrafı çektirdi.

FENER'E SÜRPRİZ KUTLAMA

Geçtiğimiz sezonki final maçında Aziz Yıldırım'ın tartıştığı Rus CEO Dmitry Konov'un maçta tüm ilgiyi üstüne çeken eşi Katarina Konks, Instagram'dan Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutladı. İstanbul'da bulunan Konks, yaptığı paylaşımda Fenerbahçe logosuyla birlikte "Tebrikler! Congratulations" ifadelerine yer verdi.

EZELİ RAKİPLERDEN TEBRİK GELMEDİ
Fener'in tarihi şampiyonluğu sonrası birçok kulüp twitter'dan tebrik mesajı atarken Galatasaray ve Beşiktaş sessiz kaldı. A.Efes, Darüşşafaka, Banvit, Pınar Kanşıyaka, Yeşilgiresun ve TOFAŞ ise Fener'i kutladı.