Zirveye Fırtına ayarı

Avrupa hesapları yapan Fırtına, şampiyonluk kovalayan Başakşehir’le yenişemedi. 2 takımın da birer şutu direkten döndü. Trabzonspor'un bu maçtan sonra galip gelememe serisi 4'e çıktı. Başakşehir 2 puan kayıpla şampiyonluk şansını çok azalttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2017 Güncelleme 22 Mayıs 2017, 01:04
Zirveye Fırtına ayarı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor ile Başakşehir arasındaki maçtan gol sesi çıkmadı: 0-0. Bu sonuç ne Trabzonspor'a ne de Başakşehir'e yaramadı. 11. dakikada rakiplerinden sıyrılarak ceza yayına yaklaşan Castillo'nuin şutunda top Volkan'ın solundan az farkla auta çıktı.12. dakikada Yusuf Yazıcı'nın ceza sahası dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Volkan'da kaldı. 30'da Castillo'nun pasında Yusuf Yazıcı'nın gelişine vuruşunda kaleci Volkan meşin yuvarlağı kornere çeldi. 31. dakikada ceza sahası yayı üzerinde Bero'nun yerden vuruşunda top kaleci Volkan'da kaldı. 38. dakikada Emre'nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Attamah'ın kafa vuruşunda top kaleci Onur'da kaldı.

2 TAKIMIN BİRER ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ
Maçın 49. dakikasında Castillo'nun şutunda top N'Doye'un önünde kaldı. Bu oyuncunun yaptığı vuruşta top defansa çarparak kornere gitti. 52'de Yusuf'un çektiği şutta top sol direkten döndü. 54'te yaşanan karambolde Uğur topa vuramadı. 68'de Visca'nın şutunda top direkten döndü. 79'da Visca, Onur ile karşı karşıya kaldı. Onur harika bir kurtarış yaptı. 90'da Epureanu'nun vuruşu üstten dışarı çıktı. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere sonuçlandı.



BU MAÇTA GOL OLMAMASI GERÇEKTEN ŞAŞIRTICI
BORDO-MAVİLİ takımın kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, Başakşehir maçının ardında, "Çok keyifli bir maçtı. İki takım da bolca pozisyon buldu. Bu mücadelede gol olmaması gerçekten çok şaşırtıcı. Kazanmayı çok istedik ama olmadı. Önümüzdeki iki maçı kazanıp ligi bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

GALİBİYET HASRETİ 4 MAÇA ÇIKTI
Trabzonspor'da kötü gidiş sürüyor... Ligin ikinci yarısınını başındaki iyi performansını son haftalara yansıtamayan Fırtına, Başakşehir'le berabare kalarak ligdeki 3 puan hasretini 4 maça çıkardı.

AVRUPA ZORA GİRDİ
Karadeniz ekibi son 4 maçta 3 puan toplayarak Avrupa Ligi yarışında ağır yara aldı. Trabzon igde son iki haftaya girilirken 5. sırayı da Antalyaspor'a kaptırdı.

OLCAY'IN ÇABASI YETMEDİ
Başakşehir maçında oldukça istekli bir futbol ortaya koyan Olcay Şahan, performansı ile alkış aldı. Tecrübeli futbolcu dün bir de sarı kart gördü.



YANAL: BU ŞEKİLDE OLMAZ
Trabbzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 0-0 biten Başakşehir maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi. İyi bir rakibe karşı oynadıklarını belirten Yanal, "Sezon başında dibe vurmuş bu takımla buralara gelmek önemli, önümüz açık" dedi.

TARAFTARA MESAJ
Ersun Yanal, Zeki Yavruve Yusuf Erdoğan'ın taraftar tepkisiyle karşılaşması üzerine ise, "Bir futbolcuyu sevip birini sevmemekle takım olunmaz. Böyle olmamalı. Bize yakışmıyor." ifadelerini kullandı.