Gomis kapışması

Sarı-Lacivertli yönetim Bafetimbi Gomis için Swansea’ye 2.5 milyon Euro teklif etti. Şimdi hamle sırası Galatasaray’a geçti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2017 Güncelleme 19 Mayıs 2017, 01:44
Gomis kapışması

İÇİNDEKİLER

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi... Kadrosuna mutlaka forvet takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, adı çok ciddi şekilde Galatasaray ile anılan Bafetimbi Gomis için ciddi bir adım attı. Sarı-Lacivertliler, Fransız forvetin bonservisini elinde bulunduran Swansea City kulübüne resmi teklif yaptı. Hem İngiliz hem de Fransız basınına yansıyan haberlere göre Fenerbahçe, Gomis'in bonservisi için 2.5 milyon Euro'luk teklif sundu.

HAMLEYİ ERKENE ÇEKTİ!
Sarı-Lacivertliler bu sezon Marsilya formasıyla kariyerinin en başarılı performanslarından birisini sergileyen 31 yaşındaki forveti uzun bir süredin takibinde tutuyordu. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray'ın bu transfer için harekete geçmesi sonrasında, sezon sonunda yapmayı planladığı hamleyi erkene çekti.

MARSİLYA BİR ADIM ÖNDE
Fakat Fransız basını, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok ciddi girişimlerine rağmen transferde iplerin Marsilya'nın elinde olduğunu yazıyor. Bunun nedeni ise Gomis'in Marsilya'da çok mutlu olması ve takımda kalmak istemesi. Ancak Fransız kulübünün Swansea ile yaptığı anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor. Bu nedenle İngilizler'le anlaşacak olan kulüp transferi bitirme yolunda büyük bir adım atmış olacak.