Nefes nefese forvet operasyonu

Uluslararası seviyede bir golcüyü kadroya katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın hedefi; Gomis, Negredo ve Balotelli’den birisine imza attırmak... Tudor, üç ismin transferini de onayladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2017 Güncelleme 18 Mayıs 2017, 00:22
Nefes nefese forvet operasyonu

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi transferin en hızlı kulübü olması beklenen Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor... Öncelikli olarak kadroya uluslararası seviyede bir forvet takviyesi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, 3 önemli isimle temaslarını sürdürüyor. Marsilya'dan Bafetimbi Gomis, Valencia'dan Alvaro Negredo ve Nice'ten Mario Balotelli ile pazarlık masasına oturan yönetim, bu üç forvetten birisini mutlaka kadrosuna katmak istiyor. Operasyonu Sportif Direktör Cenk Ergün yürütürken, ilk tercihin Gomis olduğu belirtilyor. Bu sezon Marsilya formasıyla harika bir performans sergileyen Fransız golcünün menajeri ve bonservisin sahibi olan Swansea City kulübüne teklifini sunan Galatasaray yanıt beklemeye başladı.

HEDEF 10 GÜN İÇİNDE MÜJDEYİ VERMEK
Aynı şekilde Valencia kulübüne de Negredo'nun kiralanması için teklif sunuldu. Sezon sonunda serbest kalacak olması nedeniyle transferi çok daha kolay gözüken Mario Balotelli ise disiplinsiz davranışlarından dolayı listenin 3. sırasına atılmış durumda. Teknik direktör Igor Tudor üç ismin transferine de onay verirken, yönetimin hedefi en geç 10 gün içinde taraftara müjdeli haberi vermek.

FRANSIZ BASINI: GOMİS ÖNCE MARSİLYA DİYOR!
Fransa'nın önde gelen yayın organlarından L'equipe, Bafetimbi Gomis'in birçok kulüpten transfer teklifi aldığını yazdı. 31 yaşındaki forvetin adeta altın sezonunu geçirdiğine dikkat çeken gazete, "Gomis'in ilk tercihi Marsilya'da kalmak. Çünkü burada çok mutlu. Eğer Marsilya ile arasında sorun çıkarsa transfer tekliflerini değerlendirmeye başlayacak" ifadesini kullandı.