100’ünde güller açtı

Şenol hoca, “Çok büyük emek verdik. Daha erken işi bitirmeliydik. Kalan her maçımız zor” dedi. Güneş, "Beşiktaş'ta iki yıl dolmadan 100 maça çıktım. Quaresma ikinci sarı karttan atılabilirdi" açıklamasını yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2017 Güncelleme 16 Mayıs 2017, 02:10
100’ünde güller açtı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçıyla siyah-beyazlı takımın başında 100. maçına çıktı. Güneş, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ta şu ana kadar 100. resmi maçımmış. İki yıl dolmadan 100 maç olmuş. Daha önümüzde maçlar var. Önemlisi kazanarak gitmek. Çok büyük emek verdik... Daha erken işi bitirmeliydik. Zor maçlar oynuyoruz. Bursaspor'a karşı da böyle bir maç oynadık. Korakor oyun vardı. Seyircisiyle, sahasıyla oyunuyla, taraftarıyla kendini yeniden gösterdi Bursaspor. Bursa ve Trabzon gibi şehirlerin yarışın içinde olması gerekiyor" ifadelerini kulandı. Güneş, "Sert bir maç oldu. Quaresma, ikinci sarıyı görebilirdi" ifadelerini kullandı.

BİR TEK KARABÜK VE BAŞAKŞEHİR MAÇLARI
Şenol Güneş, "Rakiplere göre üstün oynuyoruz. Problemimiz rahat gol yiyoruz, yakalayıp atamıyoruz. Rakibi forse eden bizdik. Bursaspor, gücü oranında direnç koydu. Bursaspor bu dirençle oynarsa iyi bir kadroyla yukarıyı zorlar. Biz her maça kazanmak için çıkarız. Biz bir tek Karabük ve deplasmanda Başakşehir'e karşı kötü oynadık. Her maça çıkarken güzel oynayıp kazanmak istiyoruz. Kalan her maçımız zor" dedi.

GÖKHAN ŞOKU
Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül, Bursaspor deplasmanında iyi mücadele ortaya koydu. İkinci yarının 75. dakikasında kenara 'Beni değiştirin' işareti yapan tecrübeli oyuncu 79'da kenara alındı. Siyah-beyazlı oyuncunun sakatlık durumuyla ilgili bugün bir açıklama yapılması bekleniyor. Kartal'da Gökhan Gönül'ün bugün MR'ı çekilecek.


QUARESMA UCUZ YIRTTI
Bursaspor önünde çok kritik bir maça çıkan Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma hırçın futboluyla dikkat çekti. İlk yarıda önce Jorquera'nın sırtına sonra da Emre'nin bileğine bastı. Portekizli yıldız ikinci faulden dolayı sarı kart gördü. Ricardo Quaresma kartın ardından hakem Bülent Yıldırım'ı alkışladı. Fakat maçın hakemi Bülent Yıldırım sırtı dönük olduğu için alkışı görmedi ve yıldız futbolcu oyunda kaldı.


FABRi KALEDE DEVLEŞTİ
Beşiktaş kalecisi Fabri, 60'ta Kubilay ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yüzde 100'lük gol pozisyonunu çıkardı. Taraftar onu bağrına bastı.

MARCELO: ÖNÜMÜZDE 3 FİNAL VAR
Beşiktaş'ın başarılı stoperlerinden Marcelo Bursaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Önümüzde 3 final maçı var. Bu maçları kazanarak şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

TOLGAY'DAN 3 MAÇ 3 ASİST
Tolgay, ilk 11 başladığı son üç lig maçında üç asist yaptı. Yıldız futbolcu, maçtan sonra yaptığı açıklamada galibiyeti yeni doğan kızına armağan etti



100. MAÇA ÖZEL PASTA
Bursaspor maçının ardından Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş ve Ricardo Quaresma için soyunma odasında 100. maç kutlaması yapıldı. Güneş ve Quaresma, kendileri için hazırlanan pastayı kestiler. Beşiktaşlı futbolcular, 100. maçını çıkan hocaları Şenol Güneş ve Ricardo Quaresma'yı alkışlayarak kutladı.Güneş, "Beşiktaş'ta iki yıl dolmadan 100 maça çıktım. Quaresma ikinci sarı karttan atılabilirdi" açıklamasını yaptı...