Tudor kalıyor şeçim yok

“Igor Tudor ile seneye de kesinlikle devam edeceğiz... Kesin. Sonuçlar ne olursa olsun” "Genel Kurul, bana %90'la yetki verdi. Yönetim aleyhine algı yaratmaya çalışıyorlar..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2017 Güncelleme 12 Mayıs 2017, 01:31
Tudor kalıyor şeçim yok

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, beIN Sport'ta Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı. G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Tudor ile önümüzdeki sezon da kesinlikle devam edeceklerini ifade ederek; "Tudor ile kesinlikle devam edeceğiz. Kesin. Sonuçlar ne olursa olsun" dedi. Dursun Özbek, muhalif isimlerin başlattığı imza kampanyası ile ilgili olarak da, "Genel Kurul, kimseye verilmeyen yetkileri bana %90 yetkiyle verdi. Yönetim aleyhine algı yaratmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı. Özbek, Kasımpaşa yenilgisi sonrasın soyunma odasına inmesiyle ilgili olarak "Kasımpaşa maçından sonra çok üzüldüm. Beklediğimiz bir oyun olmadı. O üzüntüyle beraber, bu kulübün başkanı olarak, üzüntülerimi oyuncularla, teknik heyetle paylaşmak istedim" dedi.

ÖNEMLİ BİR GOLCÜYÜ TRANSFER EDECEĞİZ
Galatasaray Başkanı, Sneijder ile ilgili sorulan soruya, "Sneijder, marka bir futbolcu. Bizimle 1 yıl daha kontratı var. Devam edecek misiniz, gidecek mi diyorlar. Böyle bir şey olur mu? Elbette ki yıldız futbolcularımızla devam etmek isteriz. Sneijder gayet de iyi oynuyor" cevabını verdi. Dursun Özbek, gelecek sezon 6-7 transfer yapacaklarını belirterek, "Önemli bir golcü alacağız" ifadesini kullandı.

CAVANDA TRANSFERİNDE HATA YAPTIK
Şansal Büyüka'nın "Parayı nereden bulacaksınız?" sorusuna "Bu soruyu çok düşündünüz mü?" diyerek gülen Özbek, "Branşlarımızın toplam yıllık bütçesi 150 milyon euro. Bankalara olan borç yükünden kurtulduğumuzda sıkıntılar biter" diye konuştu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Özbek, Serdar Aziz'in transferinde hata yapmadıklarını ama Cavanda transferinde hatalı olduklarını kabul etti.

MEHMET ÖZBEK NEDEN TENKİT EDİLİYOR!
Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek'in eleştirilmesiyle ilgili olarak, "G.Saray Spor Kulübünün 16 yıllık üyesi. Bütün aile G.Saraylıyız. Mehmet Özbek de 16 yıldır genel kurul üyesi. Başkan olabilecek şartlara sahip birisi. Yönetim kurulunda kardeşim kadar yakın olan arkadaşlarımız var. Mehmet Özbek'in G.Saray'a hizmet etmesinin neresi tenkit edilecek bir şeydir, bunu anlamıyorum" dedi.

KONGRE İÇİN İMZA KAMPANYASI DOĞAL!
"Olağanüstü kongre için başlatılan imza kampanyası, son derece doğal. Galatasaray'da demokratik bir yapı var. Genel kurulda ibra edildik ama bazı arkadaşlar bunu yeterli bulmadılar. İmza kampanyasına karşı durmak yanlış olur. Bunlar kötü yorumlanacak olaylar değil. Üyelerin Galatasaray'la ilgili olması beni memnun ediyor. Günde 500 tane telefon geliyor. Küfür, tehdit... Bu yanlış. G.Saray'ın etiğinde böyle bir şey yok"

DURSUN ÖZBEK ATİNA'DA OTEL ALIYOR
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Atina'da bir otel almak için harekete geçtiği iddia edildi. Yunan basınında çıkan habere göre Atina'nın en ünlü otellerinden biri olan ancak kapısına kilit vurulan Ledra Hotel için geçen yazdan bu yana temaslarda olan Dursun Özbek'in anlaşmada son noktaya geldiği belirtildi. Otalen değeri 34 milyon Euro.