Talisca ucuz kurtuldu

Fenerbahçe maçında Volkan Demirel’e parmak işareti yapan Talisca’ya 1 maç ceza verildi. Siyah-Beyazlı yönetimin bu gelişmenin ardından cezanın ertelenmesi için başvuruda bulunacağı öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2017 Güncelleme 12 Mayıs 2017, 01:32
Talisca ucuz kurtuldu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'a Bursaspor maçı öncesi Talisca'dan kötü haber geldi. PFDK, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada Brezilyalı futbolcuya Volkan Demirel'e yaptığı parmak hareket nedeniyle 1 maç oynamama cezası verdi. Bu gelişme üzerine Talisca, Siyah-Beyazlı takımın Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmada takımındaki yerini alamayacak, Ancak Beşiktaş Yönetimi'nin bu cezanın ertelenmesi için başvuruda bulunacağı öğrenildi. Bu arada PFDK derbideki tribün olayları nedeniyle Beşiktaş'a 95 bin, Fenerbahçe'ye de 140 bin TL para cezası verdi. Beşiktaş Yönetimi'nin 1 maçlık cezaya bile tepki gösterdiği gelen bilgiler arasında.

YÖNETİM BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ
Bu arada PFDK cezayı açıklamadan önce Beşiktaşlı yöneticiler Talisca'nın PFDK'ya sevk edilip Volkan Demirel'in sevkedilmemesine tepki gösterdi. Yöneticiler, "Bu maçta inanılmaz derecede tahrikler var. Sen hakem arkasını dönünce küfür edeceksin akıcı görüntü ve ses kaydı yok diye ceza almayacaksın. O çocuk da bir saniye hareket yaptı diye ceza alacak. Böyle birşey yok" diye konuştu.