Kalırsam 3 milyon euro isterim

Beşiktaş'tan yılda 1.5 milyon euro alan Brezilyalı futbolcu yönetime şart koştu. Talisca, "Burada çok mutluyum ama kalırsam 3 milyon euro isterim" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2017 Güncelleme 11 Mayıs 2017, 01:33
Kalırsam 3 milyon euro isterim

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta Talisca'nın sezon sonundaki durumu netleşmedi... Geçen sezon Benfica'dan 2 milyon Euro'ya kiralanan Brezilyalı futbolcuya yıllık 1.5 milyon Euro veriliyor. Eğer sezon sonunda bir kulüp Talisca'nın bonservisi için Benfica'ya 25 milyon Euro verirse yıldız oyuncu Siyah-Beyazlı takımdan kopacak. Beşiktaş Yönetimi, Talisca'nın takımdan ayrılma endişesini yaşarken Brezilyalı futbolcudan ilginç bir istek geldi. Talisca'nın yönetimle yaptığı görüşmede, "Beşiktaş'ta mutluyum. Burada kendimi buldum. Camiaya da kolay uyum sağladım. Ancak gelecek sezon Beşiktaş'ta kalırsam şu anda aldığım 1.5 milyon Euro'yu kabul etmem. 3 milyon Euro istiyorum" dediği öne sürüldü.

BU SEZON TAKIMA YAPTIĞIM KATKI ORTADA
Talisca' nın bu istek dışında, "Benim ilk isteğim kulübümle anlaşıp bonservisimi almanız. Ancak 25 milyon Euro yüksek bir rakam. Bu parayı kimsenin vereceğini düşünmüyorum. O nedenle burada kalma ihtimalim yüksek. Bu sezon takıma yaptığım katkı da ortada. Bu nedenle istediğim 3 milyon Euro'yu yüksek görmeyeceğinizi düşünüyorum" ifadesini kullandığı öğrenildi. Yönetimin Talisca'ya net bir cevap vermemesine rağmen bu teklife sıcak baktığı belirlendi.

14 KEZ AĞLARI SARSTI
Beşiktaş' ın Brezilyalı starı Talisca bu sezon 31 resmi maçta oynadı. Siyah- Beyazlı oyuncu bu maçlarda 14 gol kaydetti.