Tudor’u size yedirmeyiz

Yönetim, Prandelli ve Hamzaoğlu’nun gidişini hızlandıran Florya’daki futbolcuya dayalı sistemi bitirmeye ant içti. Özbek, başta Senijder, Bruma, Chedjou ve De Jong olmak üzere tüm takıma gözdağı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2017 Güncelleme 09 Mayıs 2017, 00:15
Tudor’u size yedirmeyiz

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşa maçı sonrası iyice karışan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek masaya yumruğunu vurdu. Sarı-kırmızılı yönetim, İtalyan çalıştırıcı Prandelli ve Hamza Hamzaoğlu'nun gidişini hızlandıran Florya'daki futbolcuya dayalı sistemi bitirmeye ant içti. Özbek, Kasımpaşa maçı sonrasında idmana çıkmayacaklarını açıklayan ve takımda huzursuzluk çıkartan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Armindo Bruma, Chedjou ve De Jong'a gerekli mesajı verdi. Özbek, Kasımpaşa maçından sonra Florya'ya gitti ve Tudor ile görüştü. Başkan, Tudor'un arkasında olduğunu ve bu oyunculara gerekirse ceza verebileceklerini ifade etti. Bu gelişme sonrası oyuncular geri vites yaptı.

YÖNETİM KURULU BUGÜN TOPLANACAK
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Igor Tudor ile yaptığı görüşmede, "Senin arkandayız. Kimse G.Saray değerlerini çiğneyemez... Geçmişte Galatasaray'da bu tip olaylar yaşandı. Futbolcuya dayalı bir sistemi kabul etmemiz mümkün değil. Sen disiplinden asla taviz verme" dediği öğrenildi. Tudor'un bu konuşmadan sonra başkan Dursun Özbek'e teşekkür ettiği bildirildi. Yönetim Kurulu bugün toplanacak. İsmi geçen futbolcular için ceza kararı alınabilir.