Elbet dışarıda karşılaşırız

Sarı kart gören ve Sambacı’ya küfür eden Volkan, “Dışarda karşılaşırsak ben ona sorarım” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2017 Güncelleme 08 Mayıs 2017, 03:16
Elbet dışarıda karşılaşırız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Talisca, maç içinde Fenerbahçe kalecisine orta parmak işareti yaptı. Çileden çıkan Volkan Demirel, önce hakeme şikayette bulundu. Sarı kart görünce de Sambacı yıldıza küfür etti. Fenerbahçeli kaleci, ikinci yarı başlamadan körükte yakaladığı Anderson Talisca'ya "Neden böyle yapıyorsun, amacın ne bu hareketi yaparken?" diye sordu. Talisca ise bu sözlere karşılık vermedi. Volkan Demirel, "Talisca'nın bana yapmış olduğu hareket var. Hakeme bunu anlatmaya çalıştım ama sarı kart gördü. Hakem bunu görse belki Talisca kırmızı kart görecek ve biz maçı kazanarak son haftalara şampiyonluk umuduyla girecektik. Beşiktaş camiasını yakışmayan hareketler. Dışarda karşılaşırsak ben ona sorarım yani!" dedi.

BAKALIM BÜYÜKLERİMİZ NE DİYECEK
Tecrübeli eldiven sözlerine şöyle devam etti: "Sokakta bunu yapsanız kavga sebebidir. Bunu yapması yanlış. Ben, Emre veya Arda yapsa Türk olduğumuz için neler denir ama yabancılar yapınca bir şey söylenmiyor. Çünkü biz de yabancı sevdası var ve bakalım büyüklerimiz buna ne diyecekler. Van Persie dil çıkardı diye 3 maç ceza aldı bakalım Talisca'ya ne olacak" diye konuştu

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI
Beşiktaş'ın yıldızı Talisca'nın derbi maçta. Volkan Demirel'e yaptığı orta parmak hareketi büyük tepki topladı. İki takım taraftarları da Talisca'yı eleştirdi.