90+Fener

Fenerbahçe, Akhisar, Galatasaray ve Çaykur Rize’nin ardından Beşiktaş’a da uzatma dakikalarında gol attı. Fenerbahçe uzatma dakikalarında attığı gollerle hanesine ekstradan 5 puan yazdı. Bu Fener'in yükselen kondisyonuna işaret

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2017 Güncelleme 08 Mayıs 2017, 01:46
90+Fener

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 30. haftasında Vodafone Arena'da Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, ligde oynadığı son 4 maçın tamamında uzatmada dakikalarında gol attı. Sarı-Lacivertliler ilk olarak Akhisar'a uzatmalarda gol taraken bu gol artı puana neden olmadı. Çünkü maçı 3-1 kazanan Fenerbahçe zaten 2-1 öndeydi. Sonrasında Galatasaray'ı Josef'in golüyle TT Arena'da 1-0 yenerken dakikalar 90+'yı gösteriyordu. Geçtiğıimiz hafta Çaykur Rizespor'u da Moussa Sow'un yine uzatmada ataığı golle devirdiler. Son olarak dün gece Beşiktaş'a beraberlik sayısını uzatma dakikalarında atığı gibi farklı olarak bu golün santrası bile yapılamadı! Üstelik bu gol Fenerbahçe sahada 9 kişiyken geldi.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ TÜRKİYE KUPASI
Fenerbahçe futbol olarak taraftarlarını mutlu etmese de uzatma anlarında gelen goller ve takımın mücadelesi yükselen kondisyonu gözler önüne seriyor. Fenerbahçe kupada oynadığı maçta da Beşiktaş'ı 3-1 yenen Medipol Başakşehir'e karşı 2-0'dan 2-2'yi yakalamış ve tur için avantajlı bir skor yakalamıştı. Fenerbahçe son şampiyon olduğu sezonda da son dakika golleriyle dikkat çekmişti.


SOW: BU SKORDAN DOLAYI MUTLU OLAMAYIZ!
Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, derbi maçın ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Sow, "Zorlu bir maçtı bizim için, pozisyona girmekte zorlandık. Bu akşam buradan aldığımız bu skordan memnun muyum? Değilim. Biz büyük bir takımız ve böyle bir skordan mutlu olmamalıyız" dedi.

TÜRKİYE KUPASI'NI İSTİYORUZ
Fenerbahçe taraftarını ve camiasını mutlu etmek istediklerini belirten Sow, "Türkiye Kupası'nı kazanmak zorundayız. Sezon kupasız bitmemeli" dedi.



BAŞAKŞEHİR İÇİN İYİ İŞ ÇIKARTTIK
Fenerbahçeli Teknik Direktörü Dick Advocaat, maç sonrası yaptığı açaklamada, "Oyundan memnun değiim. Beşiktaş da bugün gününde değildi. Şansın yardımıyla bugün gol bulduk. Bence Başakşehir için iyi iş çıkarttık. Hakeden şampiyon olsun" dedi.


DİCK ADVOCAAT'TAN İKİ KRİTİK KARAR
Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, Şener Özbayraklı ve Gregory van der Wiel'in yokluğunda sağ bekte Hasan Ali'ye şans verdi. Ozan Tufan'ı bu bölgede oynatması beklenen Hollandalı teknik adam, asıl mevkisi defansın solu olan Hasan Ali'yi sağ bekte görevlendirdi. Hasan Ali'den boşalan sol bekte ise İsmail Köybaşı forma giydi.

KUPA MAÇI GİBİ!
Forvet hattının solunda ise Aatıf mı yoksa Moussa Sow mu sorusunun cevabı da dün gece ortaya çıktı. Hollandalı teknik adam kupa maçında olduğu gibi Senegalli futbolcuya şans tanıdı


2 BİN FENERLİ 90 DAKİKA DESTEKLEDİ
Maçtan önce Ülker Stadı'nın önünde toplanan sarı- lacivertli taraftarlar, öğle saatlerinde yaklaşık 30 belediye otobüsüyle Vodafone Arena'ya olaysız bir şekilde geldi. 2 bin Fenerbahçeli taraftar 90 dakika boyunca takımlarına destek oldular.

FENER AZ GELİYOR AMA ATIYOR!
Fenerbahçe TT Arena'da 1-0
kazandığı Galatasaray derbisi ile dün 1-1 berabere kaldığı Beşiktaş derbisinde bu sezon ligde ceza sahasında topla en az buluştuğu 2 maçı oynadı. Fenerbahçe, G.Saray derbisinde 8, dün gece de 9 kez ceza sahasında topla buluştu. Ama ne varki Fenerbahçe 2 maçta 4 puan almayı başardı

OĞUZHAN İSYANI!
Fenerbahçeli taraftarlar sanal alemde Beşiktaşlı Oğuzhan'ın kırmızı kartla oyundan atılmamasına isyan ettiler. Sarı-Lacivertli taraftarlar "Oğuzhan en az 3 sarı kartlık hareketi var. Oyundan atılması gerekirdi" ifadelerini kullandılar.

VOLKAN 10. DERBİDE SERİYİ BOZDU
Fenerbahçe kaptanı ve file bekçisi Volkan Demirel Sarı-Lacivertli ekibin Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor ile son 9 maçta gol yememişti. Ancak ilk yarının uzatma anlarında Aboubakar'ın yakın mesafeden vuruşuna engel olamayınca seri 10. derbide bozuldu.

YILDIRIM'IN 100. DERBİSİ
Başkan Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe dün 100. derbisine çıktı. Fenerbahçe Başkanı Aziz PFDK tarafından kendisine verilen ceza nedeniyle dün geceki derbiyi stattan izleyemedi