Fener'den Navas çıkarması

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jesus Navas’ı transfer listenin ilk sırasına alan Kanarya operasyon için startı veriyor... Ali Yıldırım gelecek hafta İngiltere’de yıldız futbolcu ve menajeriyle görüşecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2017 Güncelleme 05 Mayıs 2017, 01:41
Fener’den Navas çıkarması

İÇİNDEKİLER

Türkiye Fenerbahçe'nin müthiş transfer atağını TAKVİM'den öğrendi... Sarı- Lacivertliler'in Jesus Navas için harekete geçmesi çok büyük bir heyecan yarattı. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe önümüzdeki hafta İspanyol yıldız için resmi görüşmelere başlayacak. Asbaşkan Ali Yıldırım'ın İngiltere'ye giderek Navas ve menajeri ile bir araya geleceği öğrenildi. Sarı-Lacivertililer, Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki futbolcuyu ikna için tüm şartlarını seferber edecek. UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle bonservis ücreti ödeyerek oyuncu alması çok zor olan yönetim Navas'ın transferine büyük önem veriyor. Fakat Fener'in önünde önemli engeller var.

CITY'DE YILDA 5 MİLYON EURO KAZANIYOR
Manchester City'de yıllık 5 milyon Euro kazanan Jesus Navas'ı ikna etmek için Fenerbahçe'nin ciddi bir rakamı gözden çıkarması gerekiyor. İspanyol yıldızı eski kulübü Sevilla ve İngiltere'den de iki kulübün talip olduğu belirtiliyor. Ali Yıldırım'ın Jesus Navas ve menajeriyle yapacağı görüşmenin olumlu geçmesi durumunda Başkan Aziz Yıldırım'ın da bizzat ikinci görüşmede yer alacağı gelen bilgiler arasında.

KESİN KARARINI VERMEDİ
Manchester City kulübünden yeni bir sözleşme teklifi alan Jesus Navas henüz kesin kararını verebilmiş değil... İngiliz basını, İspanyol yıldızın yeni sezonda forma bulma konusunda endişeleri olduğunu ve ayrılık kararı alabileceğini yazdı.