Ohhh be! Cimbom varmış!

Krizdeki Cimbom, Timsah Arena’da coştu... Sarı-Kırmızılılar, Portekizli Bruma’nın şık golleriyle ilk yarıda 2-0’ı buldu... İkinci devrede de fırtına gibi esen Sarı-Kırmızılılar; Ahmet Çalık, Podolski ve Yasin'in golleriyle farklı galibiyete ulaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2017 Güncelleme 02 Mayıs 2017, 01:32
Ohhh be! Cimbom varmış!

İÇİNDEKİLER

CİMBOM hayata döndü!.. Fenerbahçe derbisinde şok bir yenilgi yaşayan Galatasaray, Bursaspor deplasmanında 5-0 kazanarak hem moral buldu hem de Avrupa hedefi için çok önemli bir adım attı... 5. dakikada Carole'un pasıyla rakibinden sıyrılıp sol çaprazdan ceza sahasına giren Bruma'nın şutunda defansa çarpan top filelerle buluştu: 0-1. 6. dakikada Bruma'nın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Yasin Öztekin'in kaleci Harun'un üzerinden aşırtma vuruşunu Aziz Behich çizgi üzerinden çıkardı. 25. dakikada Bruma'nın ortasında defanstan seken topla ceza sahası içine giren Sabri'nin şutunu Ertuğrul çizgiden çıkardı. 45. dakikada Lukas Podolski ile duvar pası yapan Bruma çok düzgün bir vuruşla skoru 2-0 yaptı.

GOL PERDESİNİ YASİN KAPATTI
İKİNCİ yarıda da Galatasaray fırtınası esti... 57. dakikada fark 3'e çıktı... Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta Ahmet Çalık'ın kafa vuruşu ağlara gitti: 0-3. 60. dakikada Galatasaray bir gol daha buldu... Sneijder'in şık asistinde Harun ile karşı karşıya kalan Podolski düzgün bir plase ile ağları sarstı: 0-4. 77. dakikada Bruma rakiplerini bir bir geçti. Ceza sahasından vuruşu üstten auta gitti. 88. dakikada Harun, Eren'e gol izni vermedi. 89'da son sözü Yasin Öztekin söyledi: 0-5.

ASİST KRALI SNEİJDER'DEN SERVİSLERE DEVAM
Wesley Sneijder bu sezon gösterdiği performans büyük eleştiri alsa da asistleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor. Hollandalı yıldız dün önce Ahmet Çalık sonra da Lukas Podolski'nin gollerini hazırlayarak ligdeki asist sayısını 13'e çıkardı. Sneijder bu alanda ligin en iyi ismi durumunda. Tecrübeli futbolcuyu 11 asistle Quaresma takip ediyor.



SEMİH'İN YERİNE BALTA
Teknik direktör Tudor sakatlığı nedeniyle son anda kadroya almadığı Semih'in yerine Hakan Balta'yı oynattı. Tecrübeli futbolcu uzun bir süredir forma bulamıyordu.

İNŞALLAH 4'LÜ SİSTEMLE DEVAM EDERİZ
Bursa önünde Galatasaray'ın 5. golünü kaydeden Yasin Öztekin maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı... Milli futbolcu, "Her hocanın bir sistemi vardır. Biz buna alışmaya çalıştık ama alışamadık. Eski sisteme alıştığımız için bugün iyi oynadık. 4'lü sistemde kendimi daha iyi hissediyorum. İnşallah böyle devam ederiz. Bu hafta iyi oynadık ve 5 gol attık. Bu futbolla her takımı yenebiliriz. Herkes mutlu ve huzurlu. Gol atmak çok önemli 90. dakikada attım, çok mutluyum. Hocanın sistemi basit biz yapamadık sanırım. Denedik ama sahaya yansıtamadık" diye konuştu.

BRUMA YİNE DIŞARIDA COŞTU!
Bursaspor ağlarını iki kez sarsan Armindo Bruma, Süper Lig'deki gol sayısını 10'a çıkarmayı başardı. Portekizli yıldız bu gollerin 8'ini deplasman maçlarında buldu. Armindo Bruma bu sezon 6 da asist yaparak tam 16 gole direkt olarak katkıda bulunmuş oldu