Kale hariç her yere takviye şart

Hırvat teknik adam raporunda; her iki bek, defansın ortası, ön libero, 10 numara, kanatlar ve forvete takviye yapılmasının şart olduğunu vurguladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2017 Güncelleme 01 Mayıs 2017, 01:41
Kale hariç her yere takviye şart

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Galatasaray'da artık tek gündem transfer... Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro kurmak isteyen yönetim, teknik direktör Igor Tudor'la önceki gün bir transfer zirvesi gerçekleştirdi. TAKVİM'in ulaştığı bilgilere göre Hırvat hoca yönetimden takımın neredeyse yarısının değişmesini istedi. Tudor'un her iki bek, her iki bek, defansın ortası, ön libero, 10 numara, kanatlar ve forvete takviye yapılmasının şart olduğunu vurguladığı gelen bilgiler arasında.

YÖNETİMDE TUDOR SIKINTISI
Tudor'un "Muslera ve Cenk rotasyonu çok iyi. Onun dışında tüm bölgelerde kaliteli oyuncu eksikliği yaşıyoruz. Bu bölgelere nokta transferler yapmalıyız" dediği belirlendi. Yönetim bu rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürse de henüz Hırvat teknik adamın geleceğiyle ilgili kesin kararın verilmemesi çalışmaları yavaşlatıyor. Yönetim bu nedenle görüşme yaptığı isimlere imza attırmak için önce teknik adam belirsizliğinin sona ermesini bekliyor.