Fener 5-10 bine oynayamaz

Hollandalı hoca, “F.Bahçe 5-10 bin kişiye oynamaz . Eğer bu sezon taraftarlar maçlarımıza gelseydi 5 ya da 10 puan fark ederdi” ifadelerini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2017 Güncelleme 01 Mayıs 2017, 00:42
Fener 5-10 bine oynayamaz

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Rize maçında tribünlerin boş kalmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. F.Bahçe, G.Saray derbisindeki galibiyetten sonra taraftarının Kadıköy'ü dolduracağını bekliyordu ama tam tersi oldu. Advocaat, "Muhtemelen taraftarlarımız, dolu bir stadda oynamanın ne demek olduğunu hala anlamamış. Fenerbahçe, 5-10 bin kişiye oynayamaz. Eğer bu sezon taraftarlar maça gelseydi 5 ya da 10 puan fark ederdi" diye konuştu. Advocaat, Çaykur Rizespor maçıyla ilgili olarak ise, "Rakibimizin belki de son şansıydı. Çok mücadele edecek bir takımla oynayacağımız biliyorduk. Öyle de oldu. En iyi günlerimizden birinde değildik. Biraz da şanslıydık ve 2. golü bulup kazandık" ifadelerini kullandı.

EN İYİSİ BEŞİKTAŞ
Advocaat, Hollanda Milli Takımı için bir sözleşmeye imza atmadığını belirterek, "Fenerbahçe'nin hocası olduğum için belki bazı futbolcular bana kızmış olabilir" diye konuştu. Hollandalı çalıştırıcı, "Beşiktaş ligin en iyi takımı. Zorlu bir maç bizi bekliyor" dedi.