Yüzsüzlere inat seneye şampiyon olacağız!

Mayıs’ta yeni hoca da transferler de bitmiş olur. Önümüzdeki yılın mayıs ayındaki mali kongrede ise karşınıza şampiyon olarak geleceğim. Bunu bazı yüzsüzlere karşı yapacağım. Dernek ve kulüp olarak toplam borç 270 milyon dolar. Diğerlerinin borcu 500 milyon doları aştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2017 Güncelleme 30 Nisan 2017, 00:43
Yüzsüzlere inat seneye şampiyon olacağız!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kalamış'taki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında üyelerin ısrarı üzerine bir konuşma yaptı. Yıldırım, "Mayıs ayında transferleri bitirmiş oluruz. Seneye mayıs ayında mali kongrede huzurlarınıza şampiyon olarak geleceğim. Bunu bazı yüzsüzlere karşı yapacağım, size söz veriyorum" dedi. Üyelere "Duymak istediğimiz bir şey varsa sorarsınız cevabını veririm" ifadesini kullanan Başkan Aziz Yıldırım, Topuk Yaylası'nı 13 milyon 750 bin TL'ye satın aldıklarını gölün kenarından mecvut araziyi kaplayan 82 dönümlük arazinin artık kulübün malı olduğunu ifade etti.

TOPLAM BORCUMUZ 270 MİLYON DOLAR
FUTBOL takımı için 2-3 antrenörle görüşme yaptıklarını söyleyen Başkan Yıldırım, "Bu hocalarla yaptığımız görüşmeler ışığında transfer için de görüşmeler yapıyoruz" dedi. Hem sportif hem de dernek olarak toplamda 270 milyon dolar borçları olduğunun altını çizen Yıldırım, diğer kulüplerin borcunun 500 milyon doları aştığını ifade etti.

LİSENİN ARAZİSİNİ BİZE VERECEKLER
Ülker Stadı'nın yanında bulunan Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili de konuşan Yıldırım, "Hem sayın Cumhurbaşkanı hem de Başbakan ile görüşüp buranın arazisinin bize verilmesini istedim. Milli Eğitim Bakanı bununla ilgili konuşmuş. Ya parasını verecekler ya da araziyi. Sanırım büyük ihtimalle araziyi verecekler. Keşke parayı verseler daha iyi olurdu" dedi

DOĞUŞ İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
Basketbol takımı ve sponsorluk hakkında da görüşlerini ifade eden Yıldırım şöyle devam etti: "Basketbolda yarı yarıya gelir ve giderimiz var, şampiyon olursak gelirimiz 30 milyon dolara çıkacak. Türk takımlarını destekleyip başarılı olmasını istemek yerine, kurumlarımız Avrupa takımlarını destekliyor. Erkek basketbolda Doğuş ile çalışmalarımız var, görüşüyoruz ama henüz bitmedi."