Cimbom’a yeni ikili Leiva&Ndiaye

Orta alanda Selçuk, De Jong, Josue ve Tolga’dan beklediği verimi alamayan Galatasaray, Lucas Leiva’nın ardından Osmanılıspor’lu Badou Ndiaye’ye de kanca attı. Görüşmeler bu hafta başlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2017 Güncelleme 27 Nisan 2017, 01:18
Cimbom’a yeni ikili Leiva&Ndiaye

İÇİNDEKİLER

Liverpool formasını giyen Lucas Leiva'ya resmi teklifte bulunan Galatasaray, Brezilyalı yıldızın partnerini de buldu!.. Sarı-Kırmızılılar, Osmanlısporlu Badou Ndiaye'ye kanca attı.

TRABZONSPOR DA DEVREDE
Yönetim, Senegalli yıldız için görüşmelere bu hafta içinde başlamayı planlıyor. Osmanlıspor ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Badou Ndiaye ligde oynadığı 21 maçta 6 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Galatasaray'ın bu transfer için 4-5 milyon Euro arasında bir rakamı gözden çıkardığı fakat Trabzonspor'un da devrede olması nedeniyle fiyatın artabileceği öğrenildi. Öte yandan yönetici Cenk Ergün'ün önümüzdeki hafta içinde İngiltere'ye giderek Lucas Leiva ile görüşmesi bekleniyor. Ergün, Brezilyalı ön liberoyı ikna etmek için çalışacak.

İKİ YILDIZ DA TERLETECEK!
Lucas Leiva bonservisi elinde olması nedeniyle yüksek bir yıllık ücret talebinde bulunuyor. Osmanlıspor'la Badou Ndiaye için yapılacak pazarlıklar da çok sıkı geçecek.


Badou Ndiaye