Artık taraftarımız ağlamasın

Futbolcularla toplantı yapan Dursun Özbek, “25 milyon taraftarı üzmeye hakkımız yok... Bana söz verin, artık onlar gözyaşı dökmesin” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2017 Güncelleme 27 Nisan 2017, 01:16
Artık taraftarımız ağlamasın

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe derbisinde alınan yenilginin yaralarını sarmaya çalışan Galatasaray'da dün Dursun Özbek rüzgarı esti... Florya'ya giden Özbek sabah idmanı öncesi futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Başkan Özbek önemli ifadeler kullandı. Özbek, "Fenerbahçe maçında sahaya koyduğunuz mücadele ve oyundan dolayı sizleri tebrik ediyorum ancak ne yazık ki sonuç istediğimiz şekilde olmadı. Yenilgi sonrası çok üzüldüğünüzü biliyorum; ruh halinizin yüzünüze yansıdığının farkındayım. Ancak bu üzüntüyü atlatıp, lig yeniden başlıyormuşçasına ayağa kalkmanız gerekiyor. Sizi seven insanları, 25 milyon taraftarı üzmeye hakkımız yok. Kalan 6 maç öncesi bana söz verin, taraftarımızın gözyaşı dökmelerine imkân vermeyin. Bu 6 maçta en iyi performansı göstererek ligi en iyi yerde bitirelim" diye konuştu.

SELÇUK İNAN DA SÖZ VERDİ
Kaptan Selçuk İnan ise bu sözlere karşılık olarak, "Bundan sonraki altı maçı kazanmak için her şeyi yapacağız; fakat size tek bir şeyin sözünü takım verebilirim: Sonuna kadar mücadele edeceğiz, tüm gücümüzü ortaya koyacağız" dedi.