Fırtına’ya yeni tangocu

Arjantin’den Caracol Radyosu, Emmanuel Mas’ı kadrosuna katan Trabzon’un yeni hedefinin bir başka Arjantinli, 28 yaşındaki Ivan Marcone olduğunu yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2017 Güncelleme 21 Nisan 2017, 03:09
Fırtına’ya yeni tangocu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor, Arjantin piyasasına iyice alıştı... Arjantin Milli Takımı'nın sol beki Emmanuel Mas'ı kadrosuna katan bordo-mavililer bu kez Lanus'un yıldızı Ivan Marcone'nin peşinde.

MİLLİ TAKIMDA
Arjantin'den Caracol Radyosu, Trabzonspor'un Lanus takımında forma giyen orta saha oyuncusu Ivan Marcone'yi kadrosuna katmak istediğini öne sürdü. Son dönemde Arjantin Milli Takımı kadrosuna davet edilen Marcone, agresif futbolu ve bitirici paslarıyla dikkat çekiyor.

2.5 MİLYON EURO
28 yaşındaki Ivan Marcone, Arsenal de Sarandi altyapısında yetişti. Daha sonra Lanus'a kiralandı. 2016 yılının Temmuz ayında ise Lanus, Marcone'yi bonservisiyle kadrosuna kattı. Orta sahada forma giyen Marcone, bu sezon 13 maça çıktı. Kulübüyle sözleşmesi 2019 yılında sona erecek Tangocu'nun bonservis bedeli ise 2.5 milyon Euro.

YANAL'A UYUYOR
Trabzonspor'da Ogenyi Onazi'ye iyi teklifler gelmesi durumunda elden çıkarmayı düşünen bordo-mavili yönetimin Marcone'yi transfer edebileceği iddia ediliyor. Tangocu'nun futbolu, Ersun Yanal'ın oyun planına da uyuyor.