Atina fatihi Fenerbahçe

OAKA’yı dolduran 18 bin taraftarının önünde Panathinaikos’u deviren Fenerbahçe final-four yolunda dev bir adım attı. Bogdanovic 25, Udoh ise 22 sayıyla yıldızlaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2017 Güncelleme 21 Nisan 2017, 03:05
Atina fatihi Fenerbahçe

İÇİNDEKİLER

THY Avrupa Ligi playoff serisi 2. maçında Fenerbahçe, Panathinaikos'u bir kez daha yenerek seride 2-0 öne geçti ve Ataşehir'e çok büyük avantajla döndü.

OAKA'YI SUSTURDULAR
Maça iyi başlayan Yunan ekibi 16-6 öne geçmesine rağmen Fenerbahçe hemen reaksiyon verdi. Bogdanovic'in liderliğinde periyodu 22-20, devreyi de 45-43 önde tamamladı. Udoh pota altında devleşirken Bogdavovic ve Bobby Dixon dışardan eşlik etti. Son periyotta Yunan ekibi 66-65 öne geçti ama Fener hemen cevap verdi ve farkı 6'ya çıkarttı. Ancak Pana, bir üçlük bir de ikilikle farkı yine eritti. Son dakikada karşılıklı top kayıpları yapıldı. Dixon 17 saniye kala faulleri attı: 78-75. Panathinaikos son hücumda yine top kaybı yapınca Fener maçı 80-75 kazandı.

OBRA: HENÜZ BİTMEDİ
Nerbahçe koçu Zeljko Obradovic zafer gecesinin ardından basın toplantısı düzenledi. İlk maçtan farklı bir karşılaşma olduğunun söyleyen Obradovic, "Savunmada ve mental anlamda ayakta kalmada çok iyiydik. Oyuncularımı kutluyorum. Bu salonda 3 günde 2 maç kazanmak kolay değil. Ama seri bitmedi. Salı günü bizi yine zor bir maç bekliyor" diye konuştu.