Taison heyecanı

Shakhtar’ın yıldızı Taison’a Sarı-Lacivertli forma monte edilerek instagram’da yayınlandı. Paylaşımı gören Brezilyalı yıldız beğeni gönderdi. Taison’dan yönetime de sıcak mesajlar var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2017 Güncelleme 12 Nisan 2017, 02:16
Taison heyecanı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon için oluşturacağı kadroda kilit isimlerden birisi olarak görülen Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı sol açığı Taison ile sıcak temas kuruldu. Fenerbahçeli bir taraftar instagram hesabından Taison'a Fenerbahçe forması monte ederek paylaşımda bulundu. İlk bakışta normal bir paşlaşım olarak görülse de resmi tespit eden Taison, gönderiye beğeni atınca işler bir anda değişti. Brezilyalı futbolcuya mesaj üzerine mesaj gönderilmeye başlandı. Taison'un bu jesti muhtemel bir transferin ilk belirtisi olarak yorumlandı. Bu arada Fener yönetiminin menajeri ile temas kurduğu Taisan'dan olumlu geri dönüşler olduğu da belirtiliyor.

FENER'İN TEKLİFİNİ OLUMLU KARŞILADI
Taison'un Ukrayna Ligi'ne veda etmek istediği Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak baktığı, yapılan teklifi de olumlu karşıladığı ifade ediliyor. Fenerbahçe yönetimi de kısa bir süre zarfında Ukrayna'ya giderek Shakhtar kulübü ile masaya oturacak. Taison'un sözleşmesinin 2017'nin Aralık ayında sona erecek olması ise Fenerbahçe'nin en büyük avantajı olacak. Bonservis ücretinin de makul bir düzeye çekilmesi hiç de zor olmayacak.