Bekle bizi cimbom

Fener 44. dakikada M.Lopes’in kendi kalesine golüyle öne geçti... Akhisar 49’da Vaz Te’nin penaltısıyla 1-1 ’i buldu... 61’de Josef ve 90’da Lens’in golleri galibiyeti getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2017 Güncelleme 10 Nisan 2017, 01:30
Bekle bizi cimbom

İÇİNDEKİLER

Fener çok zorlandı ama üç puanı kaptı... Şampiyonlar Ligi hedefini kovalayan Sarı- Lacivertliler, Kadıköy'de Akhisar Belediyespor engelini 3-1'lik skorla aştı ve Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı... 9. dakikada Josef, Mustafa Yumlu'yu geçip sol çaprazdan şutunu attı, son anda savunmaya çarpan top kornere çıktı. 44. dakikada Lens'in sol kanattan kullandığı kornerde ön direkte Akhisarlı Miguel Lopes'in ters kafa vuruşunda top ağlara gitti: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi. 49. dakikada Skrtel topu kaptırdı. Gelişen atakta kaleci Volkan ceza sahasında Vaz Te'yi düşürüce hakem penaltı kararı verdi. Vaz Te penaltıyı ağlara yolladı: 1-1.

İKİNCİ YARIDA KARŞILIKLI ATAKLAR VARDI
55. DAKİKADA Lens'in ortasında Van Persie'nin arka direkte vuruşunu kaleci Lukac kurtardı. 57'de bu kez Aatif gole yaklaştı ama yine Lukac gole izin vermedi. 61. dakikada Van Persie'nin şutu asist oldu. Josef yakın mesafeden skoru 2-1 yaptı. 67. dakikada Mehmet Topal'ın kafa vuruyu auta gitti. 78. dakikada Soner inanılmaz bir gol kaçırdı. Duraklama dakikalarında sağ çaprazdan Lens çok sert bir vuruşla ağları sarstı ve karşılaşmanın skorunu belirledi: 3-1.

JOSEF DE SOUZA KARİYER REKORU KIRDI!
F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Süper Lig'de 5 gole ulaşarak kariyer rekoru kırdı.

6.5 AY SONRA
Sambacı Süper Lig'de yaklaşık 6.5 ay sonra ligde gol atmayı başardı. Maçtan sonra konuşan Josef, "1 haftalık araya galibiyetle girdiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

12 HAFTA SONRA İKİ FARKLI KAZANDI
Fenerbahçe ligde 12 hafta sonra en az 2 farklı üstünlükle maç kazandı. Sarı-lacivertliler en son 26 Aralık 2016'da Trabzonspor deplasmanından 3-0 galip ayrılmıştı. Fenerbahçe, Süper Lig'de son 5 maçın 4'ünü kazanmayı başardı. Bu süreçte 10 gol atıp 6 gol yedi.

GELECEKTE NE OLUR BİLEMEM
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Lens maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Lens, "Geleceğimde neler olacağı bana bağlı değil. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve ben burada oynamak isterim. Gazetelerde çok şey yazılıyor. Ama en önemlisi Fenerbahçe'de oynuyorum" dedi. Hollandalı yıldız, "Türkiye'de başka takımda oynar mısın" sorusuna ise "Gelecekte ne olur bilemem" yanıtını verdi.

AKHİSAR BELEDİYE'DEN KIRMIZI TEPKİSİ!
F.Bahçe ile Akhisar arasındaki maçta konuk ekibin Cikalleshi ile kazandığı penaltıdan sonra hakeme itirazlar vardı. Akigolar, mutlak gol pozisyonu nedeniyle Volkan Demirel'in kırmızı kart görmesini istedi. Hakem bu pozisyonda sarı kart çıkardı.