Poldi’nin yerine Seba

Cimbom takımdan ayrılacak olan Podolski’nin alternatifi olarak Seba’ya yöneldi. Bu oyuncuyu Tudor’un çok istemesi nedeniyle görüşmeler başladı. Bu sezon 40 maçta 7 gol, 10 asistlik bir performans sergileyen Seba her iki kanatta da oynayabiliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2017 Güncelleme 09 Nisan 2017, 01:47
Poldi’nin yerine Seba

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın transfer listesine sürpriz bir isim girdi. Teknik direktörü Igor Tudor, bir yandan bu sezonu tamamlamak için çalışmalarını yaparken, bir yandan da yeni sezon için transfer edilecek oyuncular için yönetimle görüşüyor. Hırvat teknik direktör, birçok lig ve futbolcuyu incelerken aradığı oyuncuyu yine eski çalıştığı lig Yunanistan'da buldu. Sarı-Kırmızılı takımdaki solak futbolcu azlığını azaltmak isteyen Tudor, Olympiakos'un 24 yaşındaki futbolcusu Seba'yı transfer etmek istiyor. Yönetimle bir görüşme yapan Hırvat teknik adam Seba'nın transfer edilmesinin takıma çok büyük bir katkı sağlayacağı yönünde görüş bildirdiği ortaya çıktı.

OLYMPIAKOS'UN EN ÖNEMLİ İSMİ
Brezilyalı futbolcu, bu sezon Yunan ekibiyle çıktığı 40 maçta 7 gol 10 asistlik performans gösterirken, her iki kanat dahil olmak üzere forvetin her bölgesinde görev yapabiliyor. Lukas Podolski'nin takımdan ayrılacak olması nedeniyle, Tudor Alman yıldızın yerini Seba ile doldurmak istiyor. Podolski'de Seba gibi kanat menşeili forvet oynayan solak bir isimdi.