İstanbul’un yeni yıldızları

Erkeklerde Dünya 5.’si Raonic’in dışında Marcos Baghadis de İstanbul Open’da kupayı almak için ter akıtacak. Elina Svitolina ise İstanbul Cup’ın yıldızı olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2017 Güncelleme 31 Mart 2017, 01:39
İstanbul’un yeni yıldızları

İÇİNDEKİLER

Türk tenisinde 2 önemli organizasyon olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup ve TEB PNP Paribas İstanbul Open Tenis Turnuvası'nın tanıtımı dün gerçekleştirildi. Bu iki önemli turnuvanın yıldızları İstanbullu tenisseverlere büyük bir şölen sunacaklar. Turnuvaların iki yıldızı Milos Raonic ile Eline Svitolina olacak. Tek erkeklerde dünya klasmanında dünya 5. olan Kanadalı Raonic ile birlikte 50. sırada yer alan Kıbrıs Rum Kesimi'nden Marcos Baghadis tenisseverlerin yakından tanıdığı isimler. Türkiye'den Çağla Büyükakçay, İpek Soylu ve Marsel İlhan başta olmak üzere 10 tenisçi katılacak. TFB Başkanı Cengiz Durmuş, "Hedefimiz Türkiye'yi tenis merkezi haline getirmek" dedi.

TENİS BAMBAŞKA BİR SPOR
TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada "Tenis bizi başka dünyalara götüren bir spor. Bizim için geçen sene rüya gibi geçti. Bu sene de el-i mezden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.