Emre Mor için Yıldırım zirve!

Başkan Aziz Yıldırım, G.Saray ve Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan Emre Mor’un menajeriyle Altunizade’deki ofisinde bir araya geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2017 Güncelleme 30 Mart 2017, 02:13
Emre Mor için Yıldırım zirve!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de transfer gündeminin bir numaralı maddesi haline gelen Emre Mor'la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor... Genç yıldızı kiralamak için girişimlere hız veren Fenerbahçe'den dün çok kritik bir hamle geldi. Başkan Aziz Yıldırım, milli futbolcunun menajeri Muzzi Özcan ile Altunizade'deki ofisinde bir araya geldi. Sabah 11.00'de kapalı kapılar altında gerçekleşen zirve yaklaşık 1.5 saat sürdü. Yıldırım'ın Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Emre Mor için resmi teklifi yaptığı, görüşmenin çok olumlu geçtiği öğrenildi. Menajer Muzzi Özcan'ın şu ana kadar başkanlar nezdinde ilk kez Aziz Yıldırım ile bir araya gelmesi "Emre Mor, Fenerbahçe'ye yakın" şeklinde yorumlandı.

İKİNCİ GÖRÜŞME OLACAK
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Borussia Dortmund kulübünün Emre Mor için vereceği kararın ardından birkez daha Muzzi Özcan ile bir araya geleceği öğrenildi. Fakat Galatasaray ve Beşiktaş'ın da bu transfer için çok istekli olması, önümüzdeki günlerde çok büyük bir savaşın yaşanabileceğini gösteriyor. Bir süre daha İstanbul'da kalacak olan menajer Özcan'ın bu hafta içinde Dursun Özbek ve Fikret Orman'la da bir araya gelmesi bekleniyor.