Marjinal grupların çiğlikleri

Her camiadan yanlış adamlar çıkabileceğini belirten Başbakan Binali Yıldırım, “G.Saray yıllarca yüzümüzü ağartmış bir kulüptür. Bazı marjinal grupların yaptığı çiğlikleri kulübe mal etmek haksızlık olur” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2017 Güncelleme 28 Mart 2017, 01:10
Marjinal grupların çiğlikleri

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi, genel kurul üyeleri tarafından kulüpten ihraçları engellenen FETÖ'cü vatan hainleri Hakan Şükür ve Arif Erdem'i önceki gün üyelikten çıkarmıştı... Yaşananlarla ilgili Başbakan Binali Yıldırım'dan çarpıcı yorumlar geldi. Yıldırım, "Galatasaray camiasının görüşünü yansıtan bir şey değil. Fırsat, boşluk bulup alınmış bir karar. Aslında aidat ödemedi diye çıkarılmış gibi gözükmekle beraber yönetim kurulunun onun ötesinde bir yetkisi olmadığı için böyle bir işlem yaptılar. Ama bu kararı yapılacak ilk genel kurula taşıyacaklar ve orada da tekrarlayacaklar.

ONLARLA KONUŞTUM
Bana verilen bilgi bu. Dolayısıyla her camiada yanlış adamlar olabilir. Galatasaray camiası yıllarca yüzümüzü ağartmış bir kulüptür" ifadelerini kullandı. Başbakan Yıldırım, "Dolayısıyla buradaki birtakım kişilerin, birtakım marjinal muhalif grupların yaptığı yanlışları, çiğlikleri kulübe, 100 yıllık mazisi olan kulübe mal etmek haksızlık olur. Ben konuştum, anlatılanlardan ikna oldum doğrusu" diyerek sözlerini tamamladı