Haziran’da ikinci sıradayız

Bugünkü Moldova maçı öncesi konuşan Fatih Terim , ”Biz kazandıkça sıralamamızda üst seviyeye çıkacaktır . İnanıyorum ki Haziran ayında 2. sıraya çıkacağız” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2017 Güncelleme 27 Mart 2017, 00:49
Haziran’da ikinci sıradayız

İÇİNDEKİLER

A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim, bugün oynanacak Moldova maçı öncesi Çağlar Söyüncü ile basın toplantısı düzenledi. Terim, "Dünya Kupası Elemeleri'nde mühim olan kazanmamız. Biz kazandıkça sıralamamızda üst seviyeye çıkacaktır. Ben inanıyorum ki Haziran ayında 2. sıraya çıkacağız" şeklinde konuştu. Öte yandan grubundaki son maçında Finlandiya'yı 2-0 yenerek yeniden umutlanan Türkiye, bugün Moldova ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak. Yeni Eskişehir Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.15'te başlayacak. Kosova Futbol Federasyonu'ndan Genc Nuza'nın yöneteceği karşılaşma TV 8'den de naklen yayınlanacak. A Milliler, Moldova ile bugüne kadar 8 maç yaptı


MİLLİLER MOLDOVA MAÇINA HAZIR
A MİLLİ Futbol Takımı, bugün Moldova ile Eskişehir'de yapacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı. Yeni Eskişehir Stadı'ndaki son antrenmanda futbolcularımızın bir hayli hırslı oldukları gözlendi.