En büyük şansımız Cumhurbaşkanımız

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Bizim en büyük şansımız Cumhurbaşkanımız futbolu çok seviyor. Avrupa’da bu kadar stat yapan yok. Cumhurbaşkanımızın bu sıcak ve olgun bakışı önemli” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2017 Güncelleme 27 Mart 2017, 02:19
En büyük şansımız Cumhurbaşkanımız

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, BeIN Sports'ta açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

EURO 2024 BİZDE
"Bizim en büyük şansımız Sayın Cumhurbaşkanımız futbolu çok seviyor. Avrupa'da bu kadar stat yapan yok. Cumhurbaşkanımızın bu sıcak ve olgun bakışı önemli. Türkiye'nin bu yoğunluğunda Cumhurbaşkanımızın Antalya'da olması, soyunma odasına inmesi bizim için en büyük destek. Türkiye sadece stat yapımında birinci değil, altyapıya yatırımda da birinci. En büyük 6. federasyonuz. Bizden öndeki 5'i Avrupa Şampiyonası organize etti. Sıra bizde, yeter ki politika girmesin. Bu şartlarda Euro 2024'ün en büyük adayıyız eğer politik işler olmazsa. Biz daha önce hiç almadık. Almanya'nın Dünya Kupası ve Avrupa Kupası düzenlemişliği var. Avrupa kupalarına katılım konusunda 2017/2018 sezonu için hiçbir takımda sıkıntı görmüyorum. Biz zaten UEFA ile görüşürken bunları konuşuyoruz"

VİDEO HAKEMLİK İÇİN KULÜPLERLE KONUŞACAĞIZ
Demirören, "Video hakemlik penaltı, kırmızı kart, sarı kart ve ofsayt için olacak. Her şey kayıt altına alınacak. Video hakemliğin çok büyük bir maliyeti var. Bu maliyeti de kulüplerimiz ile paylaşacağız." diye konuştu.