Van Persie krizi

Yeni sezonda takımda düşünülmeyen ve yılda 5.5 milyon Euro kaznaan Van Persie yönetime “İstediğim şartlar oluşmazsa bir yere gitmem” diye rest çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2017 Güncelleme 26 Mart 2017, 01:13
Van Persie krizi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Yönetimi gelecek sezon planlamasında Van Persie'yi takımda düşünmüyor ama Hollandalı yıldız ise ayrılmayı düşünmüyor. Van Persie'nin iki sezonluk performansından memnun kalmayan sarı-lacivertli yönetim yeni sezonda Hollandalı yıldızı takımdan göndererek 5.5 milyon Euro'luk yıllık ücretinden kurtulmak aynı zamanda da küçük de olsa bir bonservis ücreti kazanmak istiyor.

COR POT: KALACAK
Ancak menajeri ile görüşen Hollandalı yıldızın yönetime "Şu an için yıllık ücretimi karşılayacak bir kulüp bulamadım. Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmem var. Eğer istediğim şartlar oluşmazsa burada kalıp kendimi göstermek istiyorum" dediği belirlendi. Fenerbahçe'nin teknik direktörü Dick Advocaat'ın sağ kolu Cor Pot, Hollanda basınına Van Persie hakkında konuştu. Van Persie ve Feyenoord iddialarına yanıt veren Cor Pot, "Medyanın Van Persie için yazdıklarına asla inanmayın. Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu ve orada kalmaya devam edecektir" dedi.