Bekle bizi Rusya

A Milli Takımımız Hırvatistan’ın 5 puan gerisinde olmasına rağmen pes etmedi. Tek hedef 5’te 5 yaparak Rusya’ya gitmek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2017 Güncelleme 26 Mart 2017, 00:00
Bekle bizi Rusya

İÇİNDEKİLER

A Milli Takımımız'da ümitler yeniden yeşerdi. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ne deplasmanda Hırvatistan beraberliği ile başlamasına rağmen, Ukrayna ve İzlanda maçlarından sadece 1 puan çıkaran Türkiye, Kosova'nın ardından Finlandiya'yı da 2-0 yenerek gruptan çıkma yolunda umutlandı. Antalya'da Finlandiya'nın işini ilk çeyrekte bitiren Ay-Yıldızlı ekibimiz bu galibiyetle grubunda 8 puanla 4. sırada bulunuyor. 5 maçta ancak 8 puan toplayabilen Türkiye önce kalan 5 maçı kazanmak sonra da Hırvatistan'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Takımımızın sergilediği oyun futbol Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i umutlandırırken şimdi tüm hesaplar son 5 maça çevrilmiş durumda.

EYLÜL'DE HIRVATİSTAN'LA OYNAYACAĞIZ
Türkiye kalan 5 maçın 3'ünü deplasmanda oynarken 2 maçı kendi saha ve seyircisi önünde yapacak. 11 Haziran'da Kosova ile dış sahada karşılaşacak olan A Milli Takımımız 2 Eylül'de yine deplasmanda bu kez Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. Takımımız iki maçın ardından 5 Eylül'de Hırvatistan'ı konuk edecek. Bu maç gruptan 1. takım olarak çıkma yolunda büyük önem taşıyor. Takımımız grup maçlarını 6 Ekim'de İzlanda ve 9 Ekim'de Finlandiya maçları ile bitirecek.

2. OLURSAK BARAJ MAÇI
Türkiye grubunu ilk sırada bitiremeyip 2. olduğu takdirde baraj maçı oynayacak. 8 grup ikincisi arasından 4 ülke daha finallere katılma hakkı elde edecek.

KALAN MAÇLARIMIZ
-11 HAZİRAN 2017
KOSOVA-TÜRKİYE (D)
- 2 EYLÜL 2017
UKRAYNA-TÜRKİYE (D)
- 5 EYLÜL 2017
TÜRKİYE-HIRVATİSTAN
- 6 EKİM 2017
TÜRKİYE-İZLANDA
- 9 EKİM 2017
FİNLANDİYA-TÜRKİYE (D)