'Dursun' mu gitsin mi?

Büyük tartışmaların yaşanmasının beklendiği mali genel kurulda Özbek ve yönetiminin idari anlamda ibra edilip edilmeyeceği merak konusu. İbra olmazsa Galatasaray Kulübü erken seçime gitmek zorunda kalacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2017 Güncelleme 25 Mart 2017, 03:09
’Dursun’ mu gitsin mi?

İÇİNDEKİLER

VE beklenen gün geldi çattı... Galatasaray Olağan Mali Genel Kurulu bugün yapılacak. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde saat 10.00'da başlayacak genel kurul Başkan Dursun Özbek ve yönetimi için büyük önem taşıyor.

MALİ YÖNDEN İBRA KESİN GİBİ
Çok sert tartışmalara sahne olması beklenen genel kurulda Özbek ve yönetimi hem idari hem de mali olarak ibraya sunulacak. Sportif anlamda yaşanan büyük başarısızlıklar nedeniyle muhalefetin büyük tepkisini çeken idari olarak ibra edilip edilmeyeceği merak konusu. Eğer ibra olmazsa Galatasaray Kulübü tüzük gereği erken seçime gitmek zorunda kalacak. Özbek yönetiminin mali konularda ibra edilmesine ise kesin gözüyle bakılıyor.

2017 BÜTÇESİ DE OYLANACAK
Başkan Dursun Özbek'in konuşmasında Riva- Florya ve Kemerburgaz projeleri konusunda üyelere geniş kapsamlı bilgi verecek. Genel kurulda ayrıca 2017 bütçesi de oylamaya sunulacak. Kritik genel kurula katılımın hangi seviyede olacağı da merakla bekleniyor.

SON DAKİKADA VERGİ HAMLESİ
Başkan Dursun Özbek, Genel Kurul öncesi 4. büyük operasyona imza attı. Arena'nın devri, yeni salon projesi ve Kemerburgaz'daki arazinin kulübe kazandırılması derken Özbek'in girişimleri ile 304 milyon liralık vergi borcu 72 ay vadede ödenmek üzere 30 milyon TL'ye indirildi.

AYSAL GENEL KURUL İÇİN YURT DIŞINDAN GELDİ
İsmi yeniden başkanlık için geçen Ünal Aysal da genel kurulda yer alacak. Dün yurt dışından dönen Aysal'ın söz alarak Dursun Özbek'e sert eleştiriler yöneteceği bir konuşma yapacağı öğrenildi.