Allah ayaklarınıza güç versin

Erdoğan maç öncesi soyunma odasına indi. “Allah’tan ayaklarınıza güç diliyorum” diyerek takıma moral verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2017 Güncelleme 25 Mart 2017, 00:16
Allah ayaklarınıza güç versin

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Finlandiya ile yaptığı maçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi. Erdoğan'ın yanı sıra müsabakayı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da takip etti. Maç öncesinde soyunma odasına inen Erdoğan futbolculara başarılar diledi ve moral verdi. Erdoğan "Allah'tan ayaklarınıza güç, zeka ile birleştirip gönülden puanlar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

ERKEN GELEN GOLLER ERDOĞAN'I MUTLU ETTi
Cumhurbaşkanı Erdoğan maç sırasında büyük heyecan yaşadı. Erdoğan, millilerimizin gollerinden sonra ayağa kalkarak sevincinini yanında bulunan bakan ve bürokratlarla paylaştı. Maçı büyük bir heyecanla takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bitiş düdüğüyle birlikte Ay-Yıldızlı oyuncularımızı ayakta alkışladı. Antalyalı futbolseverler de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundular.




ARDA: TEŞEKKÜR EDİYORUZ
DÜN gece oynanan kritik Finlandiya maçına kaptan olarak çıkan Arda Turan, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, "Golleri erken bulup sonrasında topun arkasına geçerek skoru koruduk. Bizim için yine de zorlu bir karşılaşma oldu. Önümüzde haziran ayında oynayacağız maç var. Sonrasında eylül ayını bekleyeceğiz. İnşallah Dünya Kupası finallerine gideceğiz" dedi. Arda Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın soyunma odasını ziyaret etmesiyle ilgili olarak da "Kendisine ve bakanlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.


Erdoğan tribünde bakanlar Berat Albayrak, Mevlüt Çavuşoğlu, Akif Çağatay Kılıç ve Fatma Betül Sayan Kaya ile taraftarları selamladı.