Sneijder’den tokat gibi cevap

Hollandalı gazeteci, “Erdoğan ile tokalaştığın için pişman mısın” diye sordu. Sneijder, “Erdoğan ile tokalaştığım için asla pişman değilim... Türk halkına hislerimi göstermek için oradaydım...” cevabını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2017 Güncelleme 23 Mart 2017, 02:08
Sneijder’den tokat gibi cevap

İÇİNDEKİLER

Milli Takım için ülkesi Hollanda'ya giden Wesley Sneijder'e Hollanda medyasından art niyetli sorular yöneltildi. Ancak, Hollandalı gazeteciler, Sneijder'in Türkiye hakkındaki güzel mesajları karşısında adeta dondu kaldı. Beşiktaş'taki hain terör saldırısına karşı düzenlenen maçta forma giydiği hatırlatılan Sneijder'e gazeteciler, "Erdoğan ile tokalaştığın için pişman mısın?", "Türkiye'den ayrılacak mısın?" gibi tahrik edici sorular sordu. Tecrübeli oyuncu bu sorular karşısında, "Türkiye- Hollanda gerginliği benim için hiçbir zaman ayrılık sebebi olmadı, olmaz. Böyle şeyler 1 haftada değişebilir. Erdoğan ile tokalaştığım için asla pişman değilim. Türk halkına hislerimi göstermek için oradaydım" cevabını verdi.

YAŞANAN OLAYLAR BENi ETKiLEMiYOR
İstanbul'da kendini iyi hissettiğini belirten sarı-kırmızılı yıldız, "Hollandalıyım ve ailemle birlikte Türkiye'de yaşıyorum. İstanbul'da yaşadığım için mutluyum. Yaşanan son diplomatik olaylar beni etkilemiyor. Bunlar kulüp aramam için bir sebep değil" diye konuştu. Ülkemizde profesyonel hayatını sürdüren Hollandalı sporcular geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarda Türkiye'de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirmişti. Sneijder'in açıklamaları sosyal medyadaki Galatasaray taraftarlarından da tam not aldı.