Florya'da büyük kriz

Galatasaray’ın kasasında para olmadığını ifade eden Nazifoğlu, “Futbolcular 4 maaş içeride. Borç o kadar derinleşmiş ki, yetmiyor! Sneijder, Tudor’un sisteminden ve aşırı disiplininden dolayı mutsuz. Herkes idmanlardan şikayetçi” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2017 Güncelleme 21 Mart 2017, 00:00
Florya’da büyük kriz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Sportif AŞ yöneticiliğinden istifa eden Levent Nazifoğlu, Beyaz TV ekranlarında olay yaratacak itiraflarda bulundu. Tudor ile Sneijder'in arasında soğukluk olduğunu belirten Nazifoğlu, "Tudor'un tarzı Sneijder'e uymuyor. Sneijder'in pek mutlu olduğunu düşünmüyorum. Fazla idmandan, getirdiği disiplinden... Oyuncuların idmandan şikayet etmeleri normal. Daha fazla idman yaptıran bir hoca gelince oyuncular konuşmaya başlarlar. " ifadelerini kullandı. Levent Nazifoğlu ayrıca, Tudor'un göreve gelmesinde sosyal medyanın ilgisi olup olmadığı yönündeki soruya, "Olmaz mı ya? Oldu tabii ki. Cenk Ergün önerdi bir anda, telefon gelmiş. Bizim de hoşumuza gitti toplantıda" cevabını verdi.

ATAMAN'IN DA ARKASINDA DEĞİLLER
Oyuncuların 4 aylık alacağı olduğunu belirten eski yönetici, "Galatasaray'da şu anda futbolcuların 4 aylık maaşının ödenmedi. Elde 80 milyon lira kalmış. Yetmiyor hocam, yetmiyor. O kadar açıklar var ki, o kadar derinleşmiş ki borç, yetmiyor" dedi. Nazifoğlu, yönetimin Ergin Ataman'ın da arkasında durmadığını belirterek, "Ataman sahip çıkılmıyor. Giderken birbirimize sarıldık" dedi