Bu şartlarda 1 puan iyi

Aboubakar’ın takımı eksik bırakması doğru değil ancak suçlamak da doğru değil. Bu şartlarda 1 puan iyidir. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Hata varsa benimdir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2017 Güncelleme 20 Mart 2017, 00:13
Bu şartlarda 1 puan iyi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor maçından sonra önemli açıklamalar yaptı. Deneyimli teknik adam, "Bu tür maçlarda hızlı oynamak gerekiyor. Yavaş oynadık. Sanki maç bitsin de gidelim havası vardı. Hücum etkinliğimiz azaldı. Fiziksel ve zihinsel yorgunluğumuz vardı. İkinci yarıda rakip baskı yapmaya başlayınca iki değişiklikle oyunu kontrol etmeye çalıştık. 10 kişi kalmamızın ardından oyunun gidişi akıcı olarak lehimize olmamaya başladı. Rakip daha istekli ve arzuluydu. 2 puan kaybettik oyun olarak da 2 puan kaybetmeyi hakettik" dedi. Siyah-beyazlı takımın teknik patronu Şenol Güneş, Kamerunlu yıldız Aboubakar'ın kırmızı kart görmesiyle ile ilgili de önemli ifadeler kullandı...

ABOUBAKAR İLE ÖZEL BiR GÖRÜŞME YAPTI
Güneş, "Aboubakar'ın sarı kartlık pozisyona girmemesi gerekiyor. Aboubakar için talihsizlikti. Daha akılcı olması lazım. Takımı eksik bırakması doğru değil ancak suçlamakta doğru değil. Tekrar belirtmek gerekir ki bu şartlarda 1 puan iyidir. Oyuncularıma diyecek bir şeyim yok. Onlar ellerinden gelen gayreti gösterdi bir hata varsa benimdir" diye konuştu. Şenol Güneş'in soyunma odasında Vincent Aboubakar ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

1 NUMARA FABRİ ANTALYA'DA 10 NUMARA OYNADI!
Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri, Antalya deplasmanında mükemmel bir performans sergiledi. Tecrübeli eldiven özellikle maçın ikinci yarısında kritik kurtarışlar yaparak takımını ipten aldı. Sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarlar, kazanılan 1 puanı Fabri'nin performansına bağladı. Antalyasporlu oyuncular da maç sonunda Fabri'yi tebrik etti.

KALKAVAN GÜNEŞ'İ ÇILDIRTTI!
Antalya ile Beşiktaş arasındaki mücadelenin son dakikalarında Necip Uysal'ın aşil tendonuna doğru yapılan hareket sonrası Şenol Güneş sinirlerine hakim olamadı. Tecrübeli çalıştırıcının Mete Kalkavan'ın faul vermemesi nedeniyle sinirlerine hakim olamadığı gözlendi. Pozisyondan sonra Necip Uysal'ın çorabının yırtıldığı açıkça görüldü. Sosyal medyadaki Beşiktaş taraftarları da bu pozisyonda faul vermeyen Mete Kalkavan'ı ağır bir şekilde eleştirdi.



SAMUEL ETO'O ARIZA ÇIKARDI!
Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o 90+3. dakikada oyundan çıktıktan sonra sinirlerine hakim olamadı. Tecrübeli oyuncu, Rıza Çalımbay'a tepki göstererek yedek kulübesinin önündeki şişeleri tekmeledi.



114. YILDÖNÜMÜNDE YÜZÜ GÜLMEDİ
Beşiktaş'ın dün 114. kuruluş yıldönümüydü. Siyah-beyazlı futbolcular ısınmaya Beşiktaş Kulübü'nün kuruluş yıldönümünü simgeleyen 19.03 yazılı tişörtlerle çıktı.

BOMBA ARAMASI YAPILDI
Beşiktaş, kuruluş yıldönümünde karşılaştığı Antalyaspor ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük bir fırsat tepti. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kaybettiği Başakşehir'in ise berabere kaldığı haftada Antalyaspor'a puan kaptıran siyah-beyazlılar taraftarlarını da sevindiremedi. Maçtan önce stadda bomba araması yapıldı. Yoğun güvenlik önemlerinin alındığı maçta tatsızlık yaşanmadı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI!
Antalyalı oyuncular, sahaya üzerinde "15 Temmuz Şehitlerimizi Unutmuyoruz" yazılı pankartla çıktı. Seremoni sırasında tribünlerde açılan iki dev pankartta "On The Way To Europa (Avrupa yolunda)" ve "Next Station Europa (Sonraki durak Avrupa)" yazıları dikkati çekti.