Fırtına vadisi

2017’de yenilmeyen Fırtına, G.Saray’ı N’Doye ve Yusuf Yazıcı ile devirdi... Arena’da 4. maçında da gol yemedi..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2017 Güncelleme 19 Mart 2017, 01:24
Fırtına vadisi

İÇİNDEKİLER

İkinci yarının lideri Trabzonspor, Galatasaray'ı da devirdi... Bordo-mavililer, Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. 23. dakikada Karadeniz Fırtınası öne geçti. Yusuf'un sağ kanattan kullandığı kornerde arka direkte boş durumda kalan Castillo'nun vuruşunu savunma çizgiden çıkardı. Pozisyonun devamında N'Doye altı pastan topu ağlara gönderdi. 45. dakikada Trabzonspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Castillo pasıyla Yusuf'u topla buluşturdu. Onun vuruşunda top direkten geri döndü. İlk yarının son atağında ise Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Onazi, topla çıkarken hata yaptı. Kopu kapan Bruma, bekletmeden pasını Podolski'ye aktardı. Kademe son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

SİNAN GÜMÜŞ İMKANSIZI BAŞARDI!
49'DA Olcay, Linnes'in ayağından topu kaptı ve Yusuf Yazıcı'yı gördü. Genç oyuncunun vuruşu direğe de çarparak ağlarla buluştu. 56'da Linnes'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Bruma'nın şutu savunmadan döndü. Devamında Yasin vurdu, top kaleci Onur'da kaldı. 85'te Josue'nin pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Yasin'in ortasında Sinan Gümüş altı pastan topu dışarıya gönderdi.

ARENA'DA TARİH 'YAZICI'
Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı dün sahanın yıldızlarındandı. Olcay'ın gelişiyle o da futbolunu bir hayli geliştirdi...

DOM DOM DEĞİL DAME N'DOYE KURŞUNU
Trabzon'un Senegalli yıldızı Dame N'Doye yine golünü attı. Geçen hafta Akhisar Belediye karşısında iki gol atan tecrübeli golcü, Galatasaray maçında da fileleri havalandırdı. İstanbul'daki Galatasaray maçında da galibiyet golünü atan Dame N'Doye, formayı Rodallega'dan kaptı ve dün gecenin en çalışkan isimlerinden biri olmayı başardı. N'Doye maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Gol atmaktan çok kazandığımız için çok mutluyum. Çok çalıştık ve galibiyeti hak ettik" dedi.

4. KEZ DUBLE YAPTILAR
Karadeniz Fırtınası Trabzonspor, Süper Lig'de dört kez Galatasaray'ı iki maçta da yendi. (1975- 1976, 2010-2011, 2014-2015 ve 2016-2017). Bu 4 serinin son ikisinde teknik direktörlük koltuğunda Ersun Yanal oturuyordu.