41 kere maşallah

2017’de bambaşka bir kimliğe bürünen Trabzonspor’un yükselişi sürüyor. Fırtına rakiplerine, “Benden korkun” mesajını veriyor. Ersun Yanal yeni sezon için şampiyonluk hedeflerine vurgu yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Zirve yarışına ortak olacağız" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2017 Güncelleme 19 Mart 2017, 02:11
41 kere maşallah

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor resitali devam ediyor... Ligin 2. yarısına fırtına gibi bir başlangıç yapan Bordo-Mavililer'in 2017'deki zafer serisi G.Saray2-0 yenerek devam etti. Ligde 41 puana ulaşan Bordo-Mavililer gözünü lig 3.'lüğüne dikti. Maç sonrasında Teknik Direktör Ersun Yanal futbolcularını taktiksel disipline sadık kaldıkları için kutlayarak, "Zaman zaman istediklerimizi yapamadık ama kazanma arzusu önemliydi. Trabzonspor bu maçta bambaşka bir kulvarda koştu. Bu ortam Trabzonspor'un önümüzdeki hedeflerine uygundu. Taraftara teşekkür ediyorum. Bir ilki başardık ve artık bundan sonrası daha önemli. Bu takım artık zirve yarışında ortak olacak" dedi.

OLCAY'IN KATKISI ÇOK BÜYÜK
Yanal daha yolun başında olduklarını da vurgulayarak, "Bu işi sonuna kadar götürmeye çalışacağız" dedi. Olcay Şahan'la ilgili bir soruyu cevaplandıran Yanal, "Oyuncuların duruşu ve karakterleri konusunda çok şanslıyız. Olcay oyunculuğu ve karakteriyle bir adım önde. Onun gençlere katkısı çok önemli" ifadesini kullandı.

SEYİRCİ REKORU KIRILDI
Trabzonspor yeni stadı Medical Park Arena'da seyirci rekorunu kırdı. Süper Lig'de 2017'de oynadığı 8 lig maçında 6 galibiyet, 2 beraberlik alan Trabzonspor'un taraftarları, Galatasaray mücadelesinde 41 bin 461 kişi kapasiteli Medical Park Arena'da kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldurdu. Yeni stadındaki ilk 3 maçında ortalama 22 bin taraftarın önünde mücadele eden Trabzonspor, Galatasaray maçıyla tarihindeki en yüksek seyircili iç saha maçını oynadı.



BAKAN SOYLU MAÇI İZLEDİ
Rize'de referandum süreci ile ilgili bir dizi ziyaretlerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da şehit aileleri ile bir araya geldiği yemeğin ardından Trabzon-G.Saray maçını izlemeye geldi. Maçın 61. dakikasında stada gelen Soylu, maçı Başkan Muharrem Usta ile birlikte izledi.

SENE SONU GÖRECEĞİZ
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta kendileri için 2. devrenin zor virajının yeni başladığını söyledi. Usta, "Bundan sonra daha ciddi maçlarımız olacak. Ligi ölçeceğiz, rakipleri ölçeceğiz ve bakacağız. Durumumuzu sene sonunda göreceğiz. Taraftara da çok teşekkür ediyorum. Onların da başarımızda payı büyük" dedi.



ÖNCE HORON SONRA KOLBASTI
Trabzonsporlu oyuncular, Galatasaray'ı 2-0 yendikleri maçtan sonra büyük bir sevinç yaşadı. Saha ortasında toplanan Bordo-Mavili futbolcular önce horon oynadı. Ancak daha sonra horonla yetinmeyen Trabzonsporlu oyuncular bu kez de kolbastı oynadı. Tribünler oynayan futbolcularla daha da coştu.