Derbiler bize bayram

Fenerbahçe, G.Saray ile tüm branşlarda oynadığı 10 maçın tümünü kazanırken, kaptan Melih, “G.Saray derbileri bizim için bayram” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2017 Güncelleme 14 Mart 2017, 00:00
Derbiler bize bayram

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, Sarı-Lacivertli taraftarlarla imza günü etkinliğinde buluştu. Fenerbahçe'nin takım sponsorlarından QNB Finansbank'ın Çiftehavuzlar şubesinde gerçekleştirilen oranizasyonda kaptan Melih Mahmutoğlu, Ali Muhammed, Ahmet Düverioğlu ve Bogdanovic hazır bulundu. Pazar günü Galatasaray'ı Abdi İpekçi'de 79-75 yenerek bu sezçon Fenerbahçe Kulübü'nün Galatasaray'a karşı tüm branşlardaki 10. zaferine imza atan Sarı-Lacivertli ekibin kaptanı Melih Mahmutoğlu basın mehsunlarına açıklamalarda bulunerken 10-0'lık muhteşem serinin sırrını ortaya koydu.

ÖNEMLİ MAÇLAR VE BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR
Önemli bir maçı kazandıklarını söyleyen Melih Mahmutoğlu şu ifadeleri kullandı: "Çok zor bir karşılaşma oldu. Kazandığımız için çok mutluyuz. Zaten Galatasaray maçları bayram havasında geçiyor. Bir önemli maç geride kaldı ama yine önümüzde önemli maçlarımız ve büyük hedeflerimiz var. Biz artık gözümüzü bundan sonra oynayacağımız maçlara çevireceğiz."

SAKIN GİTME BOGDANOVİC
Taraftarlar için organize edilen imza gününe katılan isimlerden biri olan Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic, NBA'e gitme ihtimali bulunduğu için taraftarların hücumuna uğradı. Hayranları "Sakın gitme" derken Bogdan Bogdanovic onların bu samimi isteklerine gülümseyerek cevap verdi.