Kararımı verdim yönetim açıklasın

Basın toplantısında geleceği ile ilgili soruyu yanıtlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, “Ben kararımı verdim ve yönetime sundum. Onların açıklaması daha iyi olur” dedi... Bu sözler ayrılık sinyalleri olarak algılandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2017 Güncelleme 11 Mart 2017, 01:39
Kararımı verdim yönetim açıklasın

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Süper Lig'de sarı-lacivertli ekibin 3-2 kazandığı Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası bir değerlendirme yaptı ve geleceği ile ilgili de son kararını yönetime ilettiğini kaydetti. Geleceği ile ilgili son kararını verip vermediği sorulan Advocaat, "Ben kararımı verdim ve yönetime söyledim. Onların söylemesi daha iyi olur" ifadelerini kullandı. Hollandalı teknik adamın bu sözlerini ayrılık sinyali olarak algılayan olduğu gibi istediği transferler yapılması şartıyla takımda kalacağını açıklamış olabileceği yorumlarını da beraberinde getirdi. Bu arada Advocaat'ın kendisine gönderilen yazılı bir soruyu yanıtlamaması üzerine basın toplantısında gergin anlar yaşandı.

İLK 20 DAKİKA TAKIMIMA ÇOK KIZGINDIM
Karşılaşmayı değerlendiren Hollandalı hoca, "İlk 20 dakika şaşırtıcı oldu. İki basit golü rakibimize verdik. Uyuduğumuzu gördüm. Yeterince sert değildik. Yeterince güçlü değildik savunma ve orta sahada. Daha sonra oyunu kontrol etmeye başladık. Güzel goller attık. Galibiyeti sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Maç maç bakmamız lazım bundan sonra. Sürekli her şeyi kaybediyormuşuz gibi bir hava estiriliyor ama öyle değil. Bu akşam ilk 20 dakika çok kızgındım takımıma" dedi.

İSMAİL: BU GALİBİYET BİZE ÖZGÜVEN VERECEK
İsmail Köybaşı, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. İsmail Köybaşı, 2-0'dan 3-2 kazanmalarının özgüven açısından önemli olduğunu ifade etti. İsmail, "Gerçekten bugün sert bir reaksiyon gösterdik. Ligdeki konumumuzu da 4. sıradan iyi bir yere götürmemiz zor değil. Bundan sonra herkes pozitif, herkes geleceğe daha iyi bakmak için kolları sıvadı" dedi.

DEFANS JOSEF'İ MUMLA ARADI
Sarı kart cezası nedeniyle Aytemiz Alanya deplasmanında forma giymeyen Josef de Souza'nın yokluğu dün gece çok belli oldu. Brezilyalı futbolcunun yokluğunda Fenerbahçe özellikle maçın başlarında orta alanda defansif yönden çok zorlandı ve rakibinin hızlı adamlarını karşılamakta zorluk çekti. Sarı- Lacivertliler ilk 15 dakikada kalelerinde 2 gol gürürken ancak 25. dakikadan sonra orta sahada dengeyi kurmayı başardı. Josef bu sezon oynadığı hemen hemen tüm maçlarda en çok koşu mesafesi kaydeden oyuncu olmuştu.



İKİ TAKIMDAN TEK PANKART
Maçın hakemleri Ali Palabıyık, Serkan Olguncan ve Baki Tuncay Akkın ile iki takımın oyuncuları sahaya, "Öfkeyle değil saygıyla güzeldir futbol" yazılı pankartla çıktı. Pankart taraftarların alkışıyla karşılık gördü.