Arda Turan: Sonuna kadar 'evet'

Referandum için Rıdvan Dilmen'in başlattığı 'evet' kampanyasına destek verdiği için linç çetesinin hedefi olan yıldız futbolcu Arda Turan, "Ben başından beri Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum, yaptıklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı ve oyunun sonuna kadar 'Evet' olduğunu ifade etti.

Giriş Tarihi 12 Şubat 2017, 00:00 Güncelleme 15 Şubat 2017, 13:03
Arda Turan: Sonuna kadar ’evet’

İÇİNDEKİLER



İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Arda Turan, referandumda 'Evet' oyu vereceğini açıklamıştı. Milli futbolcu, bu açıklamasının ardından büyük bir çoğunluk tarafından destek görürken bazı kesimlerce eleştirilmişti.


Usta yorumcu Rıdvan Dilmen'le birlikte Arda Turan'ın da demokratik hakkı doğrultusunda vereceği oyu açıklamasının ardından birçok sporcu ve sanatçı da 'Evet' oyu vereceklerini duyurmuş ve tüm Türkiye'de ses getirmişti. Arda Turan konuyla ilgili yaptığı son açıklamada verdiği kararın arkasında olduğunu yineledi.


Sözcü gazetesine konuşan Arda Turan, "Ben başından beri Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum, yaptıklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı ve oyunun sonuna kadar 'Evet' olduğunu ifade etti.


Arda Turan ayrıca, oyunu açıklamış olmaktan dolayı rahatsızlık duymadığını ancak kendisine yapılan 'düşmanca' saldırılara karşı üzüldüğünü de sözlerine ekledi.


30 yaşındaki yıldız futbolcu dışında Rıdvan Dilmen, Burak Yılmaz gibi önemli isimler de referandumda 'Evet' oyu vereceklerini açıklamışlardı.