Yanal’dan Paşa uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersul Yanal, Kasımpaşa maçı öncesi oyuncularını uyardı. Rakiplerinin büyük bir çıkış içinde olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, “Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2017 Güncelleme 20 Ocak 2017, 07:10
Yanal’dan Paşa uyarısı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa ile oynanacak maç öncesinde oyuncularını uyardı. 2. yarıya iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Bordo- Mavili hoca, "Bursaspor karşısında aldığımız 3 puan bize bambaşka bir hava verdi. Gümüşhane karşısında kupada istediğimizi elde edememek bizi üzdü. Ancak bu maçı unutarak Kasımpaşa'ya odaklanacağız" ifadesini kullandı.

SERİ GALİBİYETLER SÜRECEK
Kasımpaşa'nın ligde son maçlarda büyük bir çıkış içinde olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Bu maçı da kazanarak seri galibiyetlere devam etmek istiyoruz. Takımıma güveniyorum. İyi bir hava yakaladık ve bunun devamını getirmek tek dileğimiz" diye konuştu.

MÜCADELE GÜCÜ ÖNEMLİ
Ligin 2. yarısında alacakları galibiyetlerle gidebilecekleri noktaya kadar gitmek istediklerini dile getiren Ersun Yanal, "Sürekli çalışarak mücadele gücümüzü yükselteceğiz. Taraftarlarımız buna inansın" dedi.